Az okmányiroda elintézése után milyen hamar érkezik meg a jogosítvány?
Figyelt kérdés
Igen, tudom, rengeteg ilyen kérdés van, de csak sokéveseket találtam, és elvileg valamilyen korrupciós botrány miatt minden adatot Budapestre küldenek, ezért lennék rá kíváncsi, hogy most mik lehetnek a kilátások 2013-ban, konkrétan augusztus hónapban.2013. júl. 21. 22:47
1/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem 4 hónappal ezelőtt 27 napba telt mire megkaptam a jogsit. Az okmányirodától számítva.
2/9 anonim válasza:
Én nem rég Nagykátán igényeltem meg a jogsit, de a Visegrádi utcai központi irodába kértem személyes átvétellel, és egy hét alatt megvolt!
:)
3/9 anonim válasza:
5 éve még nekem kiküldték egy hét alatt. Évente változik hogy hol hogyan kik csinálják, én olyan rendszert fogtam ki ami működött is.
4/9 anonim válasza:
Én már 1 hete várom, de még semmi. Am. elv. 1 hónap.
5/9 anonim válasza:
Én is egy hete várom már. A hajdúszoboszlói okmányirodában csináltattam, azt mondta a nő 3hét körülbelül. Az adatokat felküldik Bp-re,aztán vissza ide, és innen még kipostázzák nekem. Nem sietik el :(
6/9 anonim válasza:
Ha valaki lusta elsétálni az okmányirodába átvenni, az vár plusz egy hetet, mert legalább ennyivel több a postai út!
Személyes átvételt kell kérni SMS értesítéssel.
7/9 anonim válasza:
És aki nem tudja,hogy ilyen is van? Talán mert nem világosították fel róla?!... nem a lustaságról van szó szerintem...
8/9 anonim válasza:
Lustaság? Nekem 30 km-t kellene mennem és mivel jogsim ugye még nincs kénytelen vagyok más módszert választani, ami vagy fárasztó (bicikli) vagy sokba kerül, mert tanéven kívül vagyunk (busz, vonat, stb.)
9/9 anonim válasza:
Te nyomorék Harkonnen, az egyik topicba azt mondtad, hogy sms-t küldtek és okmányirodába mentél, a másikba meg hogy a postás csengetett nálad. Az egyiknél 5 napot írtál a másiknál 1 hetet. Döntsd már el, ja és ne a saját topicodat likeld már be "a hogyan az hogy egy hét alatt megkaptam a jogsimat" címűt.
Kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!