Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az okmányiroda elintézése...

Az okmányiroda elintézése után milyen hamar érkezik meg a jogosítvány?

Figyelt kérdés
Igen, tudom, rengeteg ilyen kérdés van, de csak sokéveseket találtam, és elvileg valamilyen korrupciós botrány miatt minden adatot Budapestre küldenek, ezért lennék rá kíváncsi, hogy most mik lehetnek a kilátások 2013-ban, konkrétan augusztus hónapban.
2013. júl. 21. 22:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 4 hónappal ezelőtt 27 napba telt mire megkaptam a jogsit. Az okmányirodától számítva.

2013. júl. 21. 22:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nem rég Nagykátán igényeltem meg a jogsit, de a Visegrádi utcai központi irodába kértem személyes átvétellel, és egy hét alatt megvolt!

:)

2013. júl. 21. 22:57
 3/9 anonim ***** válasza:
5 éve még nekem kiküldték egy hét alatt. Évente változik hogy hol hogyan kik csinálják, én olyan rendszert fogtam ki ami működött is.
2013. júl. 21. 23:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Én már 1 hete várom, de még semmi. Am. elv. 1 hónap.
2013. júl. 22. 00:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is egy hete várom már. A hajdúszoboszlói okmányirodában csináltattam, azt mondta a nő 3hét körülbelül. Az adatokat felküldik Bp-re,aztán vissza ide, és innen még kipostázzák nekem. Nem sietik el :(
2013. júl. 22. 11:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha valaki lusta elsétálni az okmányirodába átvenni, az vár plusz egy hetet, mert legalább ennyivel több a postai út!

Személyes átvételt kell kérni SMS értesítéssel.

2013. júl. 22. 17:05
 7/9 anonim ***** válasza:
És aki nem tudja,hogy ilyen is van? Talán mert nem világosították fel róla?!... nem a lustaságról van szó szerintem...
2013. júl. 22. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Lustaság? Nekem 30 km-t kellene mennem és mivel jogsim ugye még nincs kénytelen vagyok más módszert választani, ami vagy fárasztó (bicikli) vagy sokba kerül, mert tanéven kívül vagyunk (busz, vonat, stb.)
2013. júl. 22. 20:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Te nyomorék Harkonnen, az egyik topicba azt mondtad, hogy sms-t küldtek és okmányirodába mentél, a másikba meg hogy a postás csengetett nálad. Az egyiknél 5 napot írtál a másiknál 1 hetet. Döntsd már el, ja és ne a saját topicodat likeld már be "a hogyan az hogy egy hét alatt megkaptam a jogsimat" címűt.

Kösz.

2013. júl. 23. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!