Vettem egy biciklit, amit most el akarok adni. Megvannak a papírjai, a vázszáma is. Ezek az adatok alapján valahol meglehet nézni a bicikli pontos adatait? Mert pontosan ugyan ezt nem találom sehol.
Figyelt kérdés
Egy 2004-ben vásárolt Schwinn Csepel Ranger Fully 26-os bicóról lenne szó, de az a baj, hogy 2009-esnél régebbit nem találok.2013. júl. 8. 19:29
2/7 A kérdező kommentje:
Minden adatot, hisz ha nem tudom mi az én se venném meg. Váltó, fékek, váz, villa, kormány. Milyen márka, jó e az a márka, évjárat, stb.
2013. júl. 8. 20:52
3/7 anonim válasza:
Ha nem tudod mi az te sem vennéd meg? "Vettem egy biciklit," Akkor most megvetted vagy sem?
Ha meg megvetted, akkor csak tudod, hogy mik vannak rajta.
4/7 Alex Fly válasza:
Nem egyszerűbb megnézni a kerón, hogy mik vannak rajta? Kb. minden egyes fontosabb alkatrészen ott a típusszám.
5/7 A kérdező kommentje:
21.11: te emlékszel mit vettél 2004-ben?
Utolsó válaszoló, igaz, de már nagyja lekopott, csak megtippelni tudom, mi lehet az
2013. júl. 9. 13:01
6/7 Alex Fly válasza:
Ne azt keresd, ami lekopott. A belső oldalukba bele van ütve a típusszám: az a pontos. Pl. a hátsó váltó esetén RD-XXNN formában (legalábbis a legelterjedtebb Shimano esetén) -nálam egy Shimano Eagle-II esetén konkrétan RD-EG10. Az elsőnél FD-XXnn, és így tovább... Ez alapján egyértelműen azonosítható.
7/7 anonim válasza:
Nézd meg a számlát azon van egy ár. A pontos alkatrészeket nem kell tudni, hogy eladd.
Ezek alapján egy gyenge közepes bicikli. Újonnan is nagyon olcsó.
testbike PONT hu/velemeny/xc-am-ossztelos/schwinn-csepel-ranger-fully
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!