Elektromos bicikli vezérlő elektronikájára ami gyári adatok szerint:15A-es, rá lehet e kötni 15Ah-nál nagyobb kapacitásu akkumulátort?
Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 10:47
1/6 anonim válasza:
akármekkora amperóra -Ah-számú akkut ráköthetsz,ha annak is annyi a feszültsége mint a tiédnek/eredetinek
-kicsit olyan ez mint hányba vágjam a pizzát ,négybe ,vagy hatba ?
-hát inkább négybe,mert nem biztos hogy 6 szeletet megtudnék enni,
2/6 A kérdező kommentje:
de akkor mit jelölhet a vezérlőn a 15A?..azt hittem h max 15Ah-ás akkut lehet rárakni mert a nagyobb ah-ás nagyobb áramerősséget képes leadni és megég a vezérlő..ezek szerint tévedtem..xd köszönöm válaszod
2013. máj. 2. 11:15
3/6 anonim válasza:
két dolgot írsz ,és csak te tudod,hogy mi van odaírva :
-más a 15A
-és más a 15Ah
4/6 anonim válasza:
Gondolom a max. kimenő áramot jelenti. 24 voltos akkuval számolva, meg a veszteségeket levonva nagyjából stimmel a 300 wattos hajtóteljesítmény. Ez a felső határa a kerékpár kategóriának. Ha ennél nagyobb a teljesítménye, már segédmotoros kerékpárnak számít, jogosítvány kéne hozzá.
5/6 A kérdező kommentje:
36V-os a motor..azt hittem h nagyobb amperóra nagyobb áramerősség leadást is eredményez..mostmár nemértem xd
2013. máj. 2. 15:25
6/6 anonim válasza:
hát mit te nem értesz,
egy 36 voltos akku (már ha az van neked,mert azt még nem írtad le)az mindenhogy 36 voltos,
-ha kicsi az akku Ah száma ,akkor hamarabb lemerül ,mint egy nagyobb Ah számú,
-egy 150 Ah akku csak fele annyi ideig bírja,mint pl egy 300 Ah-s,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!