Tényleg 500 Ft körül lesz az üzemanyagár rövid időn belül?
Figyelt kérdés
Olvastam erről egy cikket, hogy az egyiptomi zavargások miatt drasztikus drágulás várható. És ami igaz az igaz, máris meredeken emelkedik az olaj világpiaci ára. Nem csodálkoznék rajta, ha szerdától máris emelnének...2013. júl. 6. 09:53
1/9 anonim válasza:
Azon én se, ha emelnének, de szerintem 500 pénz nem lesz litere.
2/9 anonim válasza:
Sajnos lehet. Már két éve is felmerült ez a lehetőség, de akkor valahol 450 körül megállt. (2007 óta vezetek, akkor még a 300 Ft is extrém magas volt. A fizetésem meg azóta csökkent.)
3/9 anonim válasza:
am emlékszem mikor a 250ft/l sokaltam a skodába... Most örülnék ha csak annyi lenne.
4/9 A kérdező kommentje:
250 Ft nem is volt olyan nagyon régen. Persze mihez képest! Én még arra is emlékszem mikor 50Ft lett egy liter benzin és az emberek lázadoztak hogy milyen drága. :) Jó persze akkor a bérek is jóval alacsonyabbak voltak mint most.
2013. júl. 6. 12:03
5/9 anonim válasza:
Ok, de én csak 11 éve vezetek. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Persze-persze! Én is csak 13 éve, de gyerekkoromból vannak ilyen emlékeim. Szüleim is nagyon fel voltak háborodva mikor a Ladába 50 Ft-ért kellett tankolni.
2013. júl. 6. 12:23
7/9 anonim válasza:
Azt nem számoltam ide. Mondjuk ùgy igen. Megvan az 5ft/gombóc fagyi, stb stb. Bár akkor a fizuk is másabbak voltak. A benzint onnan számolom mióta vezetek, s magamnak tankolok.
8/9 anonim válasza:
Na igen, én is emlékszem, hogy annyira nem is régen Nagyapám 1000 l 230 Ft-os benzint tárazott be, mert ő félt, hogy drága lesz. Mi csak kinevettük.
De aztán pár hét múlva 250 lett a benzin, Nagyapám pedig még akkor is 230-ért tankolt otthon, amikor már régen 300 fölé ment az ár :D
9/9 A kérdező kommentje:
Erre már én is gondoltam. De nem veszélyes egy kicsit otthon ekkora mennyiségű fokozottan tűz és robbanásveszélyes anyagot tárolni? Na meg egy idő után "bedöglik" a benzin tárolás közben, nem?
2013. júl. 6. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!