Hány hónapra vonják be a jogsimat? Tegnap 0,38 ezrelékkel szondáztattak meg, kismotorral voltam.
de barmok vagytok. egyikőtök sem válaszolt a kérdezőnek, csak oltogattátok. sztem nektek nincsen jogsitok, ígymeg könnyen ugattok. kismotor nemegészen ugyanaz, mint egy kocsi. ésha kicsitis ismernétek az országotokat, akkor tudhatnátok, h a zéró tolerancia nem azért van h minket védjenek, hanem azért h mégtöbb pénzt tudjanak bezsebelni a büntetésekből. van ugyanis egy szint, amit más országokban is alkalmaznak, ami alatt még nem büntetnek, mert az a fokú "ittasság" még nem veszélyes a forgalomra.
aki pedig tudja magáról, h rá már 3 korty sör is veszélyes, az eccerűen nemfog inni.
"Én egyetértek a második hozzászólóval. Az ilyen balf@szok miatt vannak a balesetek."
Basszus a kérdező JÓZAN volt.Jobb helyeken (pl.Auszria,Németország)ez az alkoholszint teljesen legális...
"Ha ittasan vezetél akkor mi fog visszatartani attól,hogy ne vezess legközelebb ittasan bevont jogsival?"
Én a kérdező helyében vezetnék továbbra is,ugyanis bár a törvénynek megfelelően,de igazságtalanul vették el a jogsiját.Rossz a törvény.Csak figyelnék,hogy ne kövessek el semmi szabálytalanságot,amivel okot adnék,hogy megállítsanak.De én szurkolok neki,hogy ne bukjon le jogsi nélkül!
Utolsónak köszönöm, hogy nem "anyázott". Valóban nem voltam részeg, még spicces sem, 0,5 ezrelék alatt a zéró tolerancia előtt el sem vették volna, mivel az "csak" szabálysértésnek minősült.
6 hónapra vonták be, de csak a kismotorra, így kaptam egy ideiglenes "B" jogsit, amivel csak személyautót vezethettem, robogót nem, a pénzbírság pedig 30.000 Ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!