Ti megvennétek a motort neki?
Én simán megvenném neki, mivel én is imádom a motorokat és nem fosztanám meg a motorozás élményétől.
A jogsi az már más, ha van neki tapasztalata akkor mehet, de ha nincs akkor sztem csak endúrózgasson erdőben és ha már jobban megy neki akkor mehet jogsira. :)
Én megvenném neki, mert ne ezen múljon a kapcsolatunk, viszont ha később nem tanulna legalább úgy ahogy kellene, akkor elvenném tőle a kulcsot és tologathatná a kertben..
Tudom milyen amikor a gyereknek ígér az ember, és beleéli magát, attól rosszabb nincs mikor látod rajta ahogy megvet
Mivel én is motorozom, így természetes hogy a fiamat sem hagyom elveszni jogsi nélkül, ez alap a mai világban, minél korábban kezdi annál több rutinja lesz
Ez ösztönzőleg ha rá, és hamar megtanítja önállóan cselekedni
"elején megbeszéltük hogy 3.8ra megkapja 3.3 lett az átlaga ti megvennétek neki?"
Hogyne feltétlenül. Középsuli elsőben a 3,3 olyan hihetetlen eredmény amit jutalmazni kell.
Én nem venném meg... Főleg, hogy 3,8-at beszéltetek meg.
"Hogyne feltétlenül. Középsuli elsőben a 3,3 olyan hihetetlen eredmény amit jutalmazni kell.
Én nem venném meg... Főleg, hogy 3,8-at beszéltetek meg"
Bocs hogy nem mindenki egy okostojás és az élete abból áll hogy tanuljon.Én előbb a jogsit csináltatnám meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!