Ki és mikor találta fel a gőzgépet? Kik és mikor találták fel a belső égésű motort? Ki és mikor építette az első repülőt? Ki és mikor építette az első villanymozdonyt? Ki építette az első rakétát?
Konkrétan az első válaszoló megadta MINDEN kérdésedre a választ.
úgyhogy ne legyél retardált és olvasd el azt a kemény 4-5 oldalt, amiből ki fog derülni...
De lásd milyen mérhetetlenül jófej vagyok és segítek:
A gőzgép feltalálójának neve megegyezik a teljesítmény mértékegységével.
A belső égésű motor feltalálójának keresztnevéről nevezték el az első belső égésű (4 ütemű) motort. Egy német úriember.
Az első működő repülőgépet egy amerikai testvérpár készítette Wilbur és Orville. A vezetéknevük megkeresését rád bízomm.
Az első villanymozdon megalkotójától ma egy elektronikai óriáscég kölcsönzött a nevet. Továbbá a vezetékneve az SI mértékegysége a vezetőképességnek!
A rakétát kicsit pontosítani kéne. Ugyanis az első rakétát (tüzijáték) a kínaiak (ismeretlen feltaláló), míg az első hadászati rakétát, stb.. megmint más.
# 3:
Ha kicsit pontosítani szeretnénk, akkor már elég régen létezett gőzzel működő szerkezet, de egy jó ideig, csak játékként használták.
véga tecnikának de meg csináltam!
köszi első embernek aki írt!
:)
Egy helyesírás szótár sem ártana.
hamari válaszod
tudod mit jelent? hamari = elhamarkodott
szerintem neked kéne helyes írási szótár
azt sem tudod mi az a kongré
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!