Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha valakit elviszek valahová...

Ha valakit elviszek valahová ami oda-vissza kb.30km, sok lenne ha 1000 Ft-t kérnék?

Figyelt kérdés
(mert kb az üzemanyag 650Ft, 350Ft-ba lenne amiért elviszem, a gumikopás, kuplughasználódás, fogaskerekek kopása,akksi használódás...)
2009. okt. 12. 19:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Minek reklámozod? Nem legális.
2009. okt. 12. 19:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Nagyon kopik ám az autó 30 km alatt:). Amúgy annyit kérsz amennyit nem szégyellsz. Kérhetsz 10 ezret is, ha valami balek kifizeti így járt.
2009. okt. 12. 19:35
 3/12 anonim ***** válasza:
19:35 vagyok. Azt kihagytad a számláról, hogy mennyi időt pocsékolsz el az életedből miatta. Áfával együtt azért már komoly összeg.
2009. okt. 12. 19:44
 4/12 anonim ***** válasza:
ezer?necsak az odautat számold hanem a visszautat is.Sztem ezer az kevés de komolyan.Többöl jösszki
2009. okt. 12. 20:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Ja bocs látom odavissza.Azkb olyan mintha bpröl érdre kimennénk.....Akkor reális az 1000.Ha johaver akkorpláne ha csaj akkor ingyen(cserébe valamit azért..:D)aztán nemtom vagy kérj 1300at és akkor a 300 forintot felezük meg igy nekem is és neked is 150 pluszlesz
2009. okt. 12. 20:37
 6/12 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy 30km-re akárkit leviszek ingyen akármikor enm még 1000ftot kérni pff milyen emberek vannak...

engem már 300kmet is vittek ingyen nem még 30at pff...

elég fösvény lehetsz ha ezért is pénzt kérsz..

2009. okt. 12. 22:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Ezer az semmi. Busszal megy többe kerül neki.

Ráadásul még várni is kell neki cipekedni stb.

Ha ennyiért viszed például a szomszédokat akkor csicskáztatni fognak és rádszoknak. Én csak tudom. De a jó szivem. Pedig nekem is többe kerül mint ezer. Ráadásul még rámegy a napom. És mondjuk hozzáteszem hogy ha vásárolni mennek ahol tízezreket elvernek értelmetlen dolgokra vagy diszkóra nem sajnálnak négyezer forintokat akkor nehogymár elvárja hogy én fizessem az utazását. Viszont ha családlátogatóba vagy kórházba látogatni mennek akkor énis elviszek bárkit úgy hogy én fizetem a költségeket.

2009. okt. 13. 01:24
 8/12 anonim ***** válasza:
sztem reális. de csak akkor kérj pénzt, ha nem a csajodról, vagy vmelyik családtagodról van szó :D
2009. okt. 13. 13:47
 9/12 anonim ***** válasza:
ha nem ismerösröl van szó én 100ft/km-ért el se indulok:D
2009. okt. 13. 14:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Manapság egy viszonylag takarékos autó kb. 30 Ft/km körül fogyaszt. Ebben nincs benne az időd.

A felsorolt kopások viszont már szarrágás kat..

Jó ismerősnek, aki fizetni akar mindenáron, annak elmegy ezerért. Üzleti alapon meg minimum 2, de inkább 3x ennyi lenne a célszerű.

2009. okt. 13. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!