Hogy kell benzines autóval csikorgó kerekkel elindulni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 22:31
11/16 anonim válasza:
8-as. Igaza van a 10-esnek. Nem engedném a közútra azt,aki a KRESZ-t kressznek írja
12/16 anonim válasza:
Szerintetek feltűnőségi viszketegségtől szenved az aki csikorgatja a kocsi kerekeit elinduláskor? Mi van ha csak örömet okoz neki a hirtelen gyorsítás és élvezi a vezetést. Szánalmas aki egyből negatív véleményt alkot csak azért mert ő másképp gondolkodik, másképp él, másra élvez. Tötymörgő vén trottyok akinek fogalmuk sincs mi a jó az életben. Olyan óvatosak hogy a fact is gumikesztyűvel fogják meg. Sajnálom azt az ingerszegény életüket. Begyepesedett agyúak és azt gondolják magukról törvénytisztelők.
15/16 anonim válasza:
Sokat vezettem de nem csikorgattam a gumit.Nem hinném hogy ettől ingerszegény lennék.De ha valakit ez elégít ki akkor hajrá.Csak vigyázzon másokra és akkor semmi baj. Járok koncertekre,kocsmába,kertbe,stb. Valami viszont mindig hiányzott és most jöttem rá,hogy mi az.A csikorgó gumi hangja. Köszi hogy segítettél!
16/16 anonim válasza:
#12: a csikorgó kerék éppen hogy elvesz a gyorsulásból, mert az a tapadás megszűnését jelzi, ami együtt jár a gyorsulás megszűnésével is :)
Egyébként hirtelen kell nagy erőt a hajtott kerekekre adni, akkor pörög ki. Nekem 1-2x volt amikor a meredek felhajtónkon elindultam, de csak egy pillanatra, mert én nem szeretem csikorgatni ;) drága a gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!