Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 30km-t lebicajozni mennyi idő?

Ökölvívó kérdése:

30km-t lebicajozni mennyi idő?

Figyelt kérdés

2013. máj. 18. 16:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Heeegany: köszi a választ! A te 30-as átlagod is nagyon szép!

A kérdezőnek: ez kérlek egyszerű. Tudod mekkora a távolság? 30km. ez oké. Az átlagsebességed az a 30km osztva a megtételhez szükséges idővel: magyarán ha egy óra alatt teszel meg 30 km-t az pontosan 30km/h. De ez átlagsebesség! Ez azt jelenti, hogy egyes helyeken 33-34-el kell menned, míg másutt nem mész többel csak 20-22 km/h.

Egyszer kényelmes tempóban tekerd le és megkapod, ez ilyen egyszerű.

2013. máj. 18. 21:07
 12/23 anonim ***** válasza:
A lényeget már előttem leírták, nem mellesleg ha párezer forintért már lehet kapni kmórát, és akkor éles helyzetben nem szubjektív becslésre vagy kényszerülve, vagyis nincs az a veszély, hogy elkésel. Nem kell ezerfunkciós, csilivilis akáármi, csak egy egyszerű.
2013. máj. 19. 09:34
 13/23 anonim ***** válasza:
Na igen, ez a legegyszerűbb! 2-3000 forintért már jót kapsz. Az enyém is olyan, tökéletesen működik.
2013. máj. 19. 12:10
 14/23 Jogar45 válasza:
fönek mész vagy lenek?
2013. máj. 19. 22:16
 15/23 anonim válasza:

Ehhez kapcsolódik az én kérdésem:

Ha egy vastagcsövű nehéz mountain bikenak az ülése túl alacsonyra van állítva, az befolyásolja a tekerés nehézségét?

A bicajomat nagyon nehéz tekerni, és nem tudok rájönni hogy ez a súly miatt van, vagy azért mert le van hegesztve az ülés a legalacsonyabb állásra.

2013. máj. 22. 11:30
 16/23 anonim ***** válasza:

15-ös, gondold végig (erő-erőkar kapcsolatát, valamint a lábízületeid helyzete és a lábizmaid erőkifejtésének irányát), és rájössz: igen.

Nyilván a válladig felhúzott helyzetből, teljesen behajlított trédekkel sokkal több erő kell a pedál felső holtpontja után a tekeréshez.

De azért nézd meg a fékeket, csapágyakat is:D

2013. máj. 22. 11:56
 17/23 anonim ***** válasza:
A kerékpárt akkor kényelmes és hatékony tekerni, ha a megfelelő méretű vázad van (van egy külön táblázat ahol ez le van írva, nyugodtan nézz utána, amúgy a magasságodhoz van igazítva), valamint ha lábujjhegyen éppen le tudod támasztani magadat, a kerékpárt pedig a talpad végével tehát a lábujjak kis párnáival kell tekerni,(vagy ha tudod akkor a lábujjakkal-ilyet is láttam már) akkor a leghatékonyabb. Nagyon sok kerékpárost láttam már talppal tekerni, de ez semmiféleképpen nem jó, szerintem ráadásul kényelmetlen is.
2013. máj. 22. 19:00
 18/23 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen gyorsan tekersz :D
2013. máj. 25. 19:43
 19/23 Hannibal82 válasza:

mi a francnak több ezer forintot kidobni valami szarra, ami pontatlan?

ha főúton haladsz, azon lesznek kilométerkövek. meg osztások. 50 méterenként szokott lenni egy olyan fehér műanyag oszlop, amit egyesek postaládának lenyúlnak, vagy amit kiüt a hülye bmw-s.

tehát 20 van belőle 1 km-en. elkezded számolni a másodperceket, ha képtelen vagy, nézed az órádat (vagy telefonodat, valamelyik csak van) esetleg számolod a km kövek közt eltelt időt. létezhetetlen, hogy 1 km alatt se tudd kiszámolni a sebességedet. az általad írt útvonal síkságon fekvőnek hangzik, szóval ha nem bözsi néni stílusban tolod, akkor 30-40-nel tudsz haladni, ami ha a megállásokat (esetleges lámpa, átkelés, ellenszél) stb szerintem bőven belefér egy órába. de biztosan több, mint 45 perc. szerintem.

2013. máj. 26. 07:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Ajánlom ne csak a fizikai képességeidet vedd figyelembe, hanem a szabályokat is. Ajánlom figyelmedbe [link]

R 26. § módosításait.

2013. máj. 26. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!