Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A jogosítványhoz kék tokot...

A jogosítványhoz kék tokot hol tudok szerezni?

Figyelt kérdés

Ma jött meg a jogosítványom de csak maga a rózsaszín plasztik kártya. De mindenkinél látom hogy ilyen kék tokban van neki. Honnan szerezhetek ilyet?

[link]

Vagy ez most valami új módosítás hogy már csak a kártyát küldik?

2013. máj. 8. 17:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
én neked adom az enyémet. mennyit fizetsz érte?
2013. máj. 8. 17:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ingyen neked adom. Ha még megvan, mert sosem használtam.

Nem mindegy hogy miben van?

2013. máj. 8. 17:25
 3/13 A kérdező kommentje:
Végül is ja teljesen mindegy. Bár a fő kérdésem az az, hogy most már nem küldenek ilyen papír tokot? Mert én nem kaptam pár perce nyitottam ki a borítékot.
2013. máj. 8. 17:26
 4/13 anonim ***** válasza:
23%
igen a kék tok a lényeg ha az nincsen olyan mintha nem is lenne jogsid,én eladom neked ha kell az ára 1mft
2013. máj. 8. 17:36
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a cucc. Csak az érdekel, hogy alapból nem küldenek vagy nekem hagyták le.
2013. máj. 8. 17:41
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Még mindig jobb mintha csak a tokot küldték volna.☺
2013. máj. 8. 17:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a tok úgyis szétszakad 1-2 hét alatt, aztán vagy észreveszed időbe vagy csak amikor már elhagytad a jogsidat.

(bár én tokostól tettem a zsebembe a jogsit, a tokot elhagytam a jogsi meg a zsebembe maradt anno :D )

2013. máj. 8. 18:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én az év elején csináltam a jogsit akkor még adtak hozzá !
2013. máj. 8. 20:43
 9/13 anonim ***** válasza:

Pofára megy. XD

Na jó, csak vicc volt. Hidd el, nem vesztesz vele semmit, ha nincs, pár napon belül úgyis elengedi a ragasztása, jobb, ha nem abban van a kártya.

Szerintem ha a jogsival nem kaptad meg, már ne várd, hogy küldik. Lehet, hogy ezen spórolnak.

2013. máj. 8. 21:28
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem kell hozzá semmi köze a jogsihoz illetve az okmányhoz sem maga az okmány a rozsaszín plasztik a kék tok az csak tájákoztató jellegű inkább miért mennyi büntetőpont ját meg oda jegyezheted be a neved címed balesetesetén kinek szoljanak stb..

Nagy jelentése tényleg nincs a ragasztás is vacak mert szétválik, és a pontok is már elavultak abban a tokban 2001 es formaszöveg van rajta ..

Nekem itthon van vagy 8 darab ha kell adok én is neked egyet ingyen ! :)

Mert a jogsimat nem abba hordom hanem pénztárca írattartó stb.. ha ragaszkodsz hozzá adok neked szívesen nekem ugy is csak porfogó.. meg az igazság az hogy helyet is foglalna az irattartóba pénztárcába is, pappirtokkal be sem férne ilyen kis igazolvány tartóba ! :)

2013. máj. 9. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!