A jogosítványhoz kék tokot hol tudok szerezni?
Ma jött meg a jogosítványom de csak maga a rózsaszín plasztik kártya. De mindenkinél látom hogy ilyen kék tokban van neki. Honnan szerezhetek ilyet?
Vagy ez most valami új módosítás hogy már csak a kártyát küldik?
Én ingyen neked adom. Ha még megvan, mert sosem használtam.
Nem mindegy hogy miben van?
Az a tok úgyis szétszakad 1-2 hét alatt, aztán vagy észreveszed időbe vagy csak amikor már elhagytad a jogsidat.
(bár én tokostól tettem a zsebembe a jogsit, a tokot elhagytam a jogsi meg a zsebembe maradt anno :D )
Pofára megy. XD
Na jó, csak vicc volt. Hidd el, nem vesztesz vele semmit, ha nincs, pár napon belül úgyis elengedi a ragasztása, jobb, ha nem abban van a kártya.
Szerintem ha a jogsival nem kaptad meg, már ne várd, hogy küldik. Lehet, hogy ezen spórolnak.
Nem kell hozzá semmi köze a jogsihoz illetve az okmányhoz sem maga az okmány a rozsaszín plasztik a kék tok az csak tájákoztató jellegű inkább miért mennyi büntetőpont ját meg oda jegyezheted be a neved címed balesetesetén kinek szoljanak stb..
Nagy jelentése tényleg nincs a ragasztás is vacak mert szétválik, és a pontok is már elavultak abban a tokban 2001 es formaszöveg van rajta ..
Nekem itthon van vagy 8 darab ha kell adok én is neked egyet ingyen ! :)
Mert a jogsimat nem abba hordom hanem pénztárca írattartó stb.. ha ragaszkodsz hozzá adok neked szívesen nekem ugy is csak porfogó.. meg az igazság az hogy helyet is foglalna az irattartóba pénztárcába is, pappirtokkal be sem férne ilyen kis igazolvány tartóba ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!