Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Újra be kell fizetnem a 30...

Újra be kell fizetnem a 30 ezer forintot a jogosítványhoz vagy nem?

Figyelt kérdés
2011ben elkezdtem a jogosítványt befizettem a 30000ftot.sajnos pont akkor vettünk házat és egy csomó átalakítás volt nálunk a lakásban így nem tudtam rendesen készülni a vizsgákra.a kresz vizsgán 2szer meghúztak utána meg már nem tudtam folytatni mert terhes lettem emellett dolgoztam is.szóval semmi időm nem volt rá.így arra lennék kiváncsi ha most elkezdeném újra be kellene fizetnem a 30000ftot vagy nem?részletfizetési lehetőséggel csinálnám a jogsit

#tjutrfj
2013. ápr. 9. 12:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Keresd fel az iskolát és ők elmondják hogy ebben az esetben mi a helyzet, mert ugyebár te befizettél egy összeget, de utána meg kimaradtál. Szerintem ha normálisan állnak a dologhoz akkor jóváírják neked, de biztosat csak az iskolában fognak tudni mondani.
2013. ápr. 9. 13:20
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy válaszoltál
2013. ápr. 9. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!