Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy 30 körüli férfit elektromos robogón láttok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 19:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy milyen jó, hogy nem szennyezi a környezetet. Én is szívesen járnék olyannal. Semmj benzinpénz, semmi biztosítás. Soha nem romlik el, egyszerű, mint a faék. Ha meg elromlik is lehet itthon szerelni. Kényelmesebb. Lehetne még sorolni az előnyöket a szaros 50 köbcentire menőző kispistákkal szemben.
2013. máj. 3. 07:18
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy nem foglalkozik felesleges előítéletekkel.

"Miért nem vett egy rendes motort férfi létére?"

Miért? Ha most nő, zsidó, cigány, református, vagy buddhista lenne akkor ok lenne a szemedben?

Kicsit olvass már az egyenjogúságról!

Minden ember egyformának születik, fajra, nemre és vallásra való tekintet NÉLKÜL!!!!!!!

Nem a kőkorban élünk amikor is egy teherautó kormánykerekéhez izom munka kellett.

Egy kis robogóról ne is beszéljünk.

Elektromos robogó. És? Ha nem volt pénze autó jogsira akkor mi van? Nem fizették a szülei. Na bumm.

Esetleg nem akarja a környezetét szennyezni.

2013. máj. 3. 11:38
 13/23 anonim ***** válasza:
36%
Elektromos robogó jobban szennyezi a környezetet. Csak közvetetten. Plusz még ha hozzávesszük az akkumlátorok gyártását, gyorselhasználódását, akkor pláne. Se nem gazdaságos, se nem környezetbarát, viszont lassú és gyenge. Akit a pillanatnyi lokális előnyökkel át lehet verni, azok veszik. A lúzerek. És azok is megbánják heteken belül a döntésüket.
2013. máj. 3. 14:59
 14/23 anonim ***** válasza:
Jobban szennyezi a környezetet? Ezt azért megnézném, hogy jött ki. A hőerőművek jóval hatékonyabban működnek, mint a belsőégésű motorok, a másodlagos kibocsátások (korom, elégetlen szénhidrogének, kén- és nitrogén-oxidok, zaj) fajlagosan töredéke a robogókban használt kávédarálókénak (de még a nagyobb autók motorjainak is), és persze kevesebb embert is érint. És ne felejtsük el az atomenergia egyharmadnyi részesedését is kis hazánkban. Ez áll szemben az elektromos járművek általad említett hátrányaival, úgyhogy halljuk, mégis hogy számolod ki az egyes járművek környezetterhelését és élettartam-költségét?
2013. máj. 3. 18:07
 15/23 anonim ***** válasza:
26%
A világ elektromos hálózatát még mindig a fosszilis energiahordozók elégetésével produkálják 90%ban. Mire abból meghajtás lesz a hatékonyságok szorzata kb 0.1%, közvetlenül belsőégésű motorba tankolva a kőolajszármazékot, hiába a kipuffogófüst, jóval kisebb a környezet terhelése végeredményben.
2013. máj. 3. 21:46
 16/23 anonim ***** válasza:
21:46 Ugyanazt mondod, mint az előbb, csak most hasból írtál hozzá egy számot. (Mellesleg nem világviszonylatban veszel robogót, hanem feltehetően jórészt Magyarországon akarod használni, tehát az számít, itthon honnan jön az áram). Vagy le tudod vezetni, honnan jött ki az a 0.1%, meg az a másik, "jóval nagyobb" hatékonyság?
2013. máj. 3. 22:28
 17/23 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,de csajozni pl nem lehet vele az biztos.Azért vettem meg,mert kb 45-re mondták a végsebességét,mondom annyi még elmegy.Viszont lassab úgyhogy átverve érzem magam.A benzinest ajánlom mindenkinek,olcsóbb és gyorsabb,sokkal.Amit megeszik az meg semmi.Az elektromosba viszont 2-3 évente az akksit is cserélni kell,szóval mégcsak nem is olcsóbb.Az akksi meg megy a szeméttelepre-igazából még a környezetvédelem érv sem állja meg a helyét.
2013. máj. 4. 14:10
 18/23 anonim ***** válasza:
14:10 Hát ha nem a szeméttelepre vinnéd az aksit, akkor talán újra lehetne hasznosítani :) Másrészt ma már vannak jóval tartósabb aksik is.
2013. máj. 4. 16:11
 19/23 anonim válasza:
43%
Ha csak nincs valami betegsége, akkor szánalmas.
2013. máj. 9. 08:24
 20/23 Bajer ***** válasza:
Nagyon helyes. Teljesen normális. Azok abszolút más dimenzióban élnek, akik ezt égőnek, szánalmasnak tartják. Mindenki olyan járgánnyal közlekedik, ami neki a legkényelmesebb, leginkább vezethető. Sokáig vezettem trabit és amikor először hallottam, hogy az nem nevezhető autónak, meg égő olyat vezetni, rájöttem mennyi agy nélkül született ember van. Ennyi erővel az összes dohányost szidalmazni kéne mert környezetszennyező, büdös, égő a viselkedése, ehhez képest sok helyen még menő is cigizni.
2013. máj. 9. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!