Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy 30 körüli férfit elektromos robogón láttok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 19:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Semmi.
2013. máj. 2. 19:56
 2/23 anonim ***** válasza:
Valószínűleg annyira érdekelne, mint egy kavics az út szélén. Semennyire.
2013. máj. 2. 19:59
 3/23 anonim ***** válasza:
Semmi. Ugyanolyan joga van hozzá mint bárki másnak.
2013. máj. 2. 20:05
 4/23 anonim ***** válasza:
40%
Hát leginkább arra hogy annak az elektromos robinak az árán vehetett volna egy benzineset is, ami jóval jobban megy. Az a baj ezekkel hogy az akku pár év után cserés és vagy van hozzá marha drágán, vagy egyáltalán nincs.
2013. máj. 2. 20:13
 5/23 A kérdező kommentje:

Nekem ilyenek szoktak eszembe jutni pl: Vajon nincs pénze kocsira,vagy nem tudta letenni a jogsit? Miért nem vett egy rendes motort férfi létére? Inkább egy ilyen öregasszonyhoz illő járgánnyal égeti magát.

Nekem is van elektromos robogóm,de kicsit kellemetlenül érzem magam rajta,mivel öregasszonyok is mennek hasonlókkal.Ez szerintem elég ciki.Mások meg csopperral,vagy minimum valami sportmotorral veretnek,én meg cammogok 35-tel az útpadkán...nem férfias,egyáltalán nem az.Csak azért nem vettem rendes motort,mert jelenleg nincs pénzem nagymotor vizsgára,sem motorra.

2013. máj. 2. 20:18
 6/23 A kérdező kommentje:
4 Sajnos erre akkor jöttem rá,mikor már megvettem.Az árából simán kijött volna a benzines,csak az a gond,hogy még nincs jogsim,a benzines ára jogsi árával együtt már jóval több.
2013. máj. 2. 20:20
 7/23 anonim ***** válasza:
Ja, ha így nézzük, akkor arra gondolok, hogy milyen jó, hogy nem pöfög az orrom alá, és nem szakítja szét a dobhártyámat.
2013. máj. 2. 20:24
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igaza van, és környezettudatos embernek tartanám.

Aki nagy ívben tojik a kérdésfeltevőhöz hasonló sznobokra, aki az embert autóban, motorban méri.

Tudod, akinek valóságban vagy képletesen értve megfelelő méretű a szerszáma (van önbecsülése és önértékelése), nincs szüksége az általad felsorolt pótszerekre ("Mások meg csopperral,vagy minimum valami sportmotorral veretnek,én meg cammogok 35-tel az útpadkán...nem férfias,egyáltalán nem az"), mert ezek nélkül is férfi.

Akiben már csak a kérdés felmerül hogy ciki-e, az egy Harley-n, full bőrszerkóban is csak egy rakás szánalom.

2013. máj. 2. 22:43
 9/23 anonim ***** válasza:
78%
Semmi. 30 vagyok, bringával járok, mit érdekel, ki mire ül :) Azért meg külön hálát adok, hogy nem valami kétütemű vacakkal pöfög az orrom alá.
2013. máj. 2. 23:20
 10/23 anonim ***** válasza:
20%
Azt hogy: szerencsétlen, na ennek is zsákutca az élete! Jobban tenné ha mélyen magába nézne és még gyorsan visszafordulna. Itt cammog 30-cal, szánalomhegy. Jól átverték ezzel a szrral, teljesen lúzer.
2013. máj. 3. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!