Veszprém-Lenti úthoz autóval melyik útvonalat érdemes választani? (Távolság-idő és útminőség a fő szempont)
Én inkább a google maps első útvonalával értek egyet:
Veszprém>Litér>Balatonfűzfő>Balatonkenese>M7>M70> és utána tizenpár km országút.Az M70-ig az út mondhatni hibátlan, amíg a 8-as hagy némi kívánnivalót maga után.
Távolságban több, időben viszont kevesebb:
szerintem teljesen rendben van a 8-as, ősszel voltam arra, elég tűrhető a minősége.
én is 8-ason Körmendig, majd le Rédics fele.
Meg ha nincs pályamatrica akkor azért a 200km-ért kiadni 3000-ret(asszem annyi a 10 napos)
Mostanság? A veszprémi elkerülőt itt ott megtákolták, egész járható lett. Bándig jó a 4 sávos, Herendnél már nem azt igazi. Devecser és Tüskevár között szakaszosan elég sz@r. Jánosházától Körmendig elég jó. Körmendnél a körforgalomtól a 76-os ig a 86-os út az valami katasztrófa.
Viszont a matrica tényleg 3000 és ~50km-rel hosszabb, de a 8-as Litérig elég jó. A 72-est két éve újították fel, az mondhatni autópálya minőség. A 710-es út szintén nagyon jó, úthiba mentes. Az M7/M70 az ugye autópálya ...
Országúton egyszer találtam be kátyút 90-100-as tempóban, két felnim bánta...
ez mindenkinek a maga döntése, ki mit preferál, mennyire siet stb.
én amit utálok út az a M70-es, itt van tőlünk 10 km-re, úgyhogy tudom milyen. Minőséggel semmi gond, csak az egész le van korlátozva 70-re ha jól emlékszem a kamionoknak, de mivel 1x1 sávos, és záró vonal van végig(piros záró, 20-25 méterenként műanyag kiálló bólyával a sok (halálos)baleset miatt, így én ha pl. letenyéről megyek lenti fele(tornyiszentmiklós) inkább végigmegyek a falukon, forgalom ott alig van, utak nem a legjobbak pár helyen/de csukott szemmel is tudom hol a gödör, viszont nem tart fel a kamion, meg valahogy a sok baleset miatt, ódzkodok attól az úttól, de ez csak szvsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!