Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Elsö gyakorlati vezetésetek...

Elsö gyakorlati vezetésetek hogy ment b jogsi?

Figyelt kérdés
menyire voltatok figyelmetlenek és hanyadjára sikerült a forgalmi vizsga a válaszotokat elöre is kösz
2013. ápr. 25. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Elsőre meg lett minden 17/F
2013. ápr. 25. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is meglett elsőre minden, de aláírom hogy meghúzhattak volna a forgalomban mert az egyik kikanyarodásnál nagyon csúnyán lekényszerítettem egy Matiz-t az útról.
2013. ápr. 25. 21:51
 3/10 anonim válasza:

Kresz,Eü,elsőre.

Forgalmi másodjára.

2013. ápr. 25. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:

Amikor én tanultam vezetni akkor még külön volt a rutin meg a forgalmi, vizsgák is külön voltak. A leg első vezetésem a forgalomban elég jól ment már, mert a rutin pályán elég jól megtanultam az alapokat 0-ról amin meg is lepődött az oktatóm, és volt amikor kiszállt az autóból elment wc-re és mondta hogy akkor tegyek egy karikát szlalom, Y megfordulás, utána álljak be hátramenetbe két oszlop közé és várjam meg.

Amikor kikerültem először a forgalomba már jól ment minden, csak még furcsa volt a dolog hogy már nem 20 al kellett mennem hanem 50 el és mondta az oktatóm hogy első órán elnézte hogy 35el szenvedtem az úton de a következőnél már elvárta hogy tartsam az 50 es tempót, és ez így ment sorba, persze ha volt korlátozás akkor nyilván tartsam ahhoz magam, de amint feloldásra kerül, táblával vagy kereszteződéssel egyből vegyem fel a gyorsabb tempót.

Lakott területen kívül még volt egy kis töketlenkedés ott még jóval a semmiközepén is csak egy gyenge 60 at tudtam kihozni magamból de az oktatóm az egyenes szakasznál rálépett a gázra, és mondta hogy szokjam mert vizsgán lesz ilyen rész legalább 15 tételné ahol ki kell menni lakott területen kívülre, és ott minimum a 80 at kellene kihoznom.

Kemény volt az oktatóm, de rendes és elsőre sikerült a vizsga mert egyből bedobott a mély vízbe és nem volt pepecselés így elég hamar hozzászoktam a dolgokhoz.

2013. ápr. 25. 22:00
 5/10 anonim válasza:
Nos első órákon vettük a rükvercbe be, gázt, üresbe-jópárszor...majd egyesbe..az oktató:"most akkor kuplung be,gáz kicsit felenged és mehet a 2-es"..erre reflexből rükvercbe próbáltam erőszakolni szegény kocsit :D ..az oktató se számított erre..pár pillanatba neki is beletelt,h odakapjon...ezt leszámítva minden simán ment..míg forgalmin az egy ívben fordulásra való területet nem rosszul választottam meg..hát azt hittem felrobbanok mikor fordulok rá és látom, h az a kib"ott padka keresztezi az ívemet..pedig a vizsgabiztos még fel is hívta előtte a figyelmemet,h biztos jó lesz itt..én meg nagy bőszen..IGEN :D..nyasgem
2013. ápr. 25. 22:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Elsőre ment minden de már volt rutinom mert le tettem előtte A1 re.
2013. ápr. 25. 23:04
 7/10 Beviz Elek ***** válasza:

Elsöre ment minden vizsga.

Az oktató a rutinpàlyàn elmagyaràzott mindent, vitt 1 kört a pàlyàn, mutatta hogy mit hogy kell csinàlni, majd helyetcserèltünk. Kèrdezte, hogy vezettem màr. Mondtam, hogy el tudok indulni meg mentem màr kocsival, de nem vagyok profi. Mentem 2 kört a pàlyàn, megcsinàltam a feladatokat, majd mentünk a vàrosba. Ott egy picit szokatlan volt, elötte nem vezettem forgalomban, de minden okè volt.

2013. ápr. 26. 08:39
 8/10 anonim ***** válasza:
pár óra után ki városba, és minden elsőre sikerült.
2013. ápr. 26. 23:43
 9/10 anonim válasza:
Én már gyerekkorom óta vezettem, mert apu megtanított rá, hogyan kell és a kreszt is rég kívülről fújtam. Aztán amikor már 18 éves lettem, akkor kerestünk egy autósiskolát, és 2 hét alatt leraktam a jogosítványt. Kreszt már elsőre leraktam, majd a vezetésnél oktatóm mentem 1 kört, rutinpályán, majd 1 órát a forgalomban és mondta, hogy mehetek vizsgázni, legalább a maradék 30 órát mással kitudja tölteni.
2013. máj. 1. 01:44
 10/10 SoundscapeToArdor válasza:
Főképp ideges voltam. Mondjuk lefulladni nem fulladtam le... (Szerencsére.) Azt majd csak a harmadik óra után. A vizsga elsőre sikerült. :)
2013. máj. 4. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!