Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ki volt a hibás? A balra...

Ki volt a hibás? A balra kanyarodó vagy a gyorshajtó?

Figyelt kérdés
Balra kanyarodtam be egy kis utcába, az elöttem haladó autó miatt nem láttam el messzire.Úgy ítéltem meg , hogy amennyit láttam a szembejövő sávból az bőven elég arra , hogy bekanyarodjak.Autom eleje bent volt az utca hídján már mire egy auto belerohant a hátuljába és visszarepített az ő sávjának az árkába.Húzott 21 m féknyomott az egyik kereke a másik 4m-rel kevesebbett.Utolsó 3 méterébe már ütköztünk.Autom hátulja onnan 4,4m repült.Lakott területen belül volt.
2013. ápr. 24. 21:30
1 2
 11/18 anonim válasza:

Épésszel nézve, a gyorshajtó.

Hogy jogilag mit hoznak ki belőle...szakértőtől kellene megkérdezni.

2013. ápr. 24. 22:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tud valami "érzékelhetetlenül" gyorsan jönni?!
2013. ápr. 24. 22:15
 13/18 anonim ***** válasza:

"Hogy tud valami "érzékelhetetlenül" gyorsan jönni?!"

Pl. Balra karok kanyarodni. Az előttem lévő útszakasz mondjuk 200-300 méter és azután nem látok pl. egy útkanyarulat, építmény miatt. Amikor kanyarodok akkor hirtelen szemből 200 km/h-val berepül egy motor. Na ez az amit nem érzékelsz csak a csattanást. Azt sem tudod mi ment beléd.

2013. ápr. 24. 22:23
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Azt írjátok meg, miért én lettem lepontozva a #5-ben?
2013. ápr. 24. 22:27
 15/18 anonim ***** válasza:
40%
50%-os gyorshajtás fölött megoszlik a felelősség, 100%-os gyorshajtás fölött pedig a gyorshajtóé a felelősség teljes egészében.
2013. ápr. 24. 22:55
 16/18 anonim ***** válasza:
47%

# 13

Balra bekanyarodni normál körülmények között ~3 mp-ig tart.

Ahhoz, hogy az említett példában elkaszáljon egy motoros 100 m/s sebességgel kéne jönnie, ami 360 km/h... Nem túl reális.

2013. ápr. 25. 07:53
 17/18 anonim ***** válasza:
60%

"Azt írjátok meg, miért én lettem lepontozva a #5-ben?"

Na én például ezzel nem foglalkozom. Hozzá nem értők pontoznak, ha nem tetszik amit írsz úgy is lehúz!

2013. ápr. 25. 11:42
 18/18 anonim válasza:

szerintem a gyorshajtó volt a hibás!(Kb.mennyivel mehetett?)

egyébként milyen autód van? kb megtudnám mondani mennyi a javítás

2013. ápr. 26. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!