Ugye akinek van B jogsija az 50 köbcentiig vezethet robogót (segédmotort) is. Na most minden 50 köbcentis robogó segédmotor? Tehát mindet lehet vezetni B jogsival?

Most mondjam azt, hogy nekem 4800 Ft volt az A-B kategória cakk-pakk?
:D
Persze ez akkoriban anyám teljes havi fizetésének felelt meg.
Akkor most melyik a drágább?
hát most a minimálbér is 90 körül mocorog úgyhogy...:D
csak azt akartam kihámozni hogy pl amikor a B-t csináltam nem mindig éreztem úgy hogy kaptam valamit is a pénzemért.

A mutter se volt minimálbéres...
Az meg, hogy a kifizetett összeg és a kapott szolgáltatás nem áll arányban nem újdonság! Abszurdisztánban élsz koma!
:(
A B miatt kétszer voltam vezetni: először rutinoztam kicsit amíg az oktató diskurált. Aztán Csepelről átvittem az üllői útra.
Másodszor a vizsga napján találkoztunk, amikor végigmentünk a vizsga útvonalán, hogy memorizáljam, aztán jött a vizsgabiztos...
Persze a 30 órát azt alá íratta velem az oktató, természetesen egyenként.
na tessék! egyről beszélünk!:D
éppen ezért neveztem újabb lehúzásnak.
ennél már csak a kocsi átírásánál habzik jobban a szám. 50e-ft hogy átírassak a nevemre egy 150e forintos tragacsot.
mindegy, csak felidegesítem magam...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!