Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ugye akinek van B jogsija az...

Ugye akinek van B jogsija az 50 köbcentiig vezethet robogót (segédmotort) is. Na most minden 50 köbcentis robogó segédmotor? Tehát mindet lehet vezetni B jogsival?

Figyelt kérdés
A másik meg hogy ezeken a robogókon lehet utast szállítani ha elfér? Vagy nincs olyan 50 köbcentis robogó amin 2 személy ülhet? Van erre valami okosság?
2013. ápr. 16. 20:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Most mondjam azt, hogy nekem 4800 Ft volt az A-B kategória cakk-pakk?

:D

Persze ez akkoriban anyám teljes havi fizetésének felelt meg.

Akkor most melyik a drágább?

2013. ápr. 17. 08:02
 12/14 A kérdező kommentje:

hát most a minimálbér is 90 körül mocorog úgyhogy...:D

csak azt akartam kihámozni hogy pl amikor a B-t csináltam nem mindig éreztem úgy hogy kaptam valamit is a pénzemért.

2013. ápr. 17. 13:37
 13/14 anonim ***** válasza:

A mutter se volt minimálbéres...

Az meg, hogy a kifizetett összeg és a kapott szolgáltatás nem áll arányban nem újdonság! Abszurdisztánban élsz koma!

:(

A B miatt kétszer voltam vezetni: először rutinoztam kicsit amíg az oktató diskurált. Aztán Csepelről átvittem az üllői útra.

Másodszor a vizsga napján találkoztunk, amikor végigmentünk a vizsga útvonalán, hogy memorizáljam, aztán jött a vizsgabiztos...

Persze a 30 órát azt alá íratta velem az oktató, természetesen egyenként.

2013. ápr. 17. 20:33
 14/14 A kérdező kommentje:

na tessék! egyről beszélünk!:D

éppen ezért neveztem újabb lehúzásnak.

ennél már csak a kocsi átírásánál habzik jobban a szám. 50e-ft hogy átírassak a nevemre egy 150e forintos tragacsot.

mindegy, csak felidegesítem magam...:D

2013. ápr. 17. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!