Jövőhéten páv vizsgám lesz, tudok rá valahogy készülni?
Nem igazán tudsz készülni rá.
Számítógépen lesz szinte minden. Lesz memória teszt. Mutat egy képet és lesznek kérdések vele kapcsolatosan és kiválasztod a megfelelőt.
Lesz "reflex" teszt. Vannak pedálok és gombok, és ahogy mutatja a monitor úgy kell nyomigálni a gombokat és a pedálokat.
Egyszer irányítani kell egy fehér pontot az úton, kormány segítségével.
+
Pszichológussal kell elbeszélgetni. Meg fogja kérdezni, hogy eddig mennyi kilométert vezettél. + Többször ugyan azt a kérdést teszi fel csak máshogy kérdezve. Ügyelj a válaszokra!
Én is nagyon paráztam,de nem kell!
Kipihenve kell oda menni. Ja és a feladatok monotonak és ezért hibázhatsz. De csak oda kell figyelni. Mindent elmondanak értelmesen, a számítógép is elmondja a feladatot. Ha nem értesz valamit,akkor megkérded.
Ja és ha lehet ne atlétába menj oda :)
Jó benyomást kelts a pszichológusnál,de ne vidd tulzásba!
Fő a nyugalom és a higgadtság!
Sok sikert hozzá!
Egy marhaság az egész, de nem nagy ügy megcsinálni. Szépen, együttműködően, udvariasan. A lényeg a pszichológus nyanya szimpátiájának elnyerése. Ha ez sikerül esetleg javítani is lehet egy - egy feladatot. Van a arcképválogatás, a Szondi - teszt. Azok mind őrültek képei. Én úgy csináltam, hogy látszólag figyelmesen, de határozottan, gyorsan válogattam szét őket, valójában nem foglalkoztam velem, hogy néznek ki. Van a feladat, mikor felvillan egy tized másodpercre egy forgalmi helyzet, majd kérdéseket tesz fel a gép róla. Ne izgulj, úgy érzed majd, nem láttál semmit, annyira rövid volt az idő, de az agyad emlékezni fog, ne gondolkodj sokat, be fog ugrani a helyes válasz.
Nyugalom, határozottság, értelmesen válaszolgass a kérdésekre. Hangsúlyozd, hogy munkához, megélhetéshez kell a vizsga, nem pedig "csak, hogy meglegyen".
Ha esetleg volt büntetésed, bírságod, jogsi bevonásod, nem szabad megmondani! Rákerül az aktádra, és örökre ott marad. Mondj egy kisebb parkolási bírságot, hasonlót, kisebb büntetést, hogy ne legyen gyanús, hogy sosem hibáztál, de nagyobb súlyú ügyet semmi esetre se vallj be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!