Menstruáció? jövőhéten kell megjönnie DE kb egy hete émelygek és hányingerem van kcsit "furán" érzem magam! nem akarom magam beleélni (bár nagyon szeretném)de valahogy mégis furcsa az egész!
Figyelt kérdés
augusztusban volt egy abortuszom (első terhesség) sajnos elhalt 6 hetes voltam.....aztán minden rendben zajlott a nagykönyvben megírt hatodik hétre (szept. 24.-én) menstruálás aztán 28 napra (okt. 21.-én) egy újabb menstruáció! november 19.-én kell megjönnie ami még egy bő hét. mellek picit érzékenyek de korántsem annyira mint a terhességnél ami persze lehet a mensi jele is...de az émelygés amit ha bekapok egy falatot eltűnik nem tudom hova rakni... szerintetek a peteérésem éreztem amikor ez kezdődött (mert kb akkor volt vagy lehetett!)vagy valami másnak a jele? köszi a válaszokat!2007. nov. 7. 21:58
1/2 anonim válasza:
Nekem a peteérésem után 1 nappal már hányingerem volt,fájt a hasam,később már a cicim is érzékenyebb lett,aztán jött az aluszékonyság,végül a gyakori vizelési inger.Mindez a várható mens re alakult ki 2 hét alatt.Én is azt hittem,h beképzelem ,nem is mertem beleélni magam,aztán a 32. napon csak pozitívat teszteltem. :) Anyum már 1-2 napos terhességnél elkezdett hányni.Van ilyen,de elég ritka.Musz várnod még egy kicsit,aztán jöhet a teszt!Türelem,kitartás! :)
2/2 anonim válasza:
Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de nálam is előfordult egymás utáni hónapokban, hogy félidőtől éreztem a hányingert,szédülést,fájtak a melleim és mégsem voltam terhes. Amikor meg végre sikerült teherbe esnem akkor csak a mellfeszülést éreztem. Szóval lehet terhesség is, de lehet hogy csak nagyon szeretnéd már a kisbabát és igy reagál a szervezeted. Kitartás a jövöhétig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!