Szymon Godziek milyen rotort vagy fékrendszert használ ezen a képen? Még sohasem láttam ilyet vagy ehhez hasonlót és nagyon érdekelne.
Figyelt kérdés
Hol lehet ilyet beszerezni mert ha a világ egyik legjobb bicajosa ezt használja akkor tuti nem alsó kategóriás a cucc. A kép linkje: szymon. Mozartt.com/wp-content/uploads/2013/01/main. Jpg2013. ápr. 6. 20:10
1/7 anonim válasza:
Majd ha ráérsz tegyél fel rendes linket, hogy ne nekünk kelljen keresgélni!
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Agent, miért kell javítgatnod a linket?
4/7 anonim válasza:
Mert nagyon kíváncsi voltam mi van a képen - aztán ha már magamnak kiszedegettem a szóközöket, onnan egy Ctrl+C és egy Ctrl+V volt...
5/7 anonim válasza:
Én is kiszedtem, de én attól szemetebb vagyok, hogy kijavítva vissza másoljam...
:D
6/7 anonim válasza:
:D
Már csak a kérdezőnek kellene szólni, hogy adjon linket ahhoz a képhez amire valójában gondolt - hátha úgy tudunk segíteni.
7/7 anonim válasza:
hidras rotor..szomoru ha meg csak most hallasz rola eloszor:(
aki nem maganak veszi annak jo, de ha sajat zsebbol epitesz bicot, akkor inkabb xxl-es fekvezetek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!