Sötétben a trafis autó "lát" hátra felé is?
Figyelt kérdés
Villantanak manapság sötétben a trafis autók, vagy lézerrel már nem kell villogniuk? És csak előrefelé ellenőriznek, vagy hátrafelé is? Mintha olvastam volna olyan sebesség ellenőrzőről is amelyik nappal hátrafelé is figyeli a forgalmat. Nade este mizu?2009. szept. 20. 21:53
2/8 A kérdező kommentje:
Háát kb 60-al mehettem el az ötvenes tábla mellett, de a trafis kocsi tőlem jobbra az út szélén állt és a szembe forgalmat nézte, és sötét is volt. És villanást sem láttam. De mire elmentem mellette már csak ötvennel mentem.
2009. szept. 20. 22:35
3/8 anonim válasza:
Ötvenes sebességhatárnál hatvanért nem büntetnek :)
4/8 anonim válasza:
Lát, be tud mérni, és nem villan. Infrás képet csinál. De ha nem lépted túl 30%-kal a megengedettet, akkor csak helyszíni lehet, mivel az nem volt, csekk szinte biztosan nem jön. Hacsak nem rossz az órád és 66 volt :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, reménykedünk...:-)
2009. szept. 20. 22:50
6/8 anonim válasza:
Az a helyzet, ha nem állítottak meg és nem mentél 65-tel legalább akkor nem bírságolnak meg.
7/8 A kérdező kommentje:
nem, nem állítottak meg...huhh talán nincs gond...
2009. szept. 21. 12:19
8/8 A kérdező kommentje:
Jaa és nem lakott területen volt ám az ötvenes tábla...kanyar után külterületen tették ki, biztos okkal de régebben egyrészt nem volt ott, másrészt meg... na mindegy meglepő helyen van az fix, kevesen tartják be.
2009. szept. 21. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!