Van olyan, hogy valaki képtelen letenni a kreszt?
Mármint, hogy próbáálkozik de nem megy neki. Ilyenről csak úgy hallotam, hogy a vezetés nem ment neki. Mármint a forgalmin bukott meg ilyen nagyon sokszor.
És olyankor mivan ha valakinek nem megy?
Spongyabobo!
köhömm viccet félre téve igen akad, de többségük egészség ügyi okok miatt nem tudják elvégezni.
És ha nem megy akkor nincs jogsi. Életveszélyes embereket - elvileg - nem engednek forgalomba helyezni.
Gyakorlatilag meg le lehet fizetni a vizsgázatót -.-"
Fog az menni, csak a tanulási technikán múlik!
Én úgy tanultam rá, hogy csak a kérdést, és a jó válaszokat olvastam el. Minden kérdésen elgondolkoztam, hogy miért is az a jó válasz. A rossz válaszokat el sem olvastam, hogy ne zavarjon be. Így kettőször átolvastam a könyvet.
Vizsgán, ha a válaszra nem is emlékeztem, de arra igen, hogy ez a válasz olyan ismerős, akkor legyen ez. Elsőre átmentem.
Úgyhogy kétszer olvasd ki, a fenti technikával, így sikerülni fog!
Vezetésnél a jó tanár fontos. Az még jobb,ha valakinek a kocsiján tudnál gyakorolni.
4x buktam tavaly nyáron. ANyámék zaklattnak vele, hogy csináljam. De a fenének van kedve. / iszonyatolsan idegesítenek/
Végig csináltam legalább 20x témakörönként. Csináltam olyan vizsgaszimulációt.
Ebben az a röhej, hogy itthon 1-2 hibával csináltam mindig.
Van könyvem. Abból tanultam. Ha valamit nem értettem akkor apáék magyaráztak. Volt olyan tesztkönyvem is. Azt végig csináltam. Akkor volt ilyen programom azzal is gyakoroltam. /az a legfrissebb volt/ Ill. webkreszt is használtam.
TÁn a két könyvet és a webkreszt a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!