Mi van olyankor ha belemegyek az út szélén lévő víztócsába és ezzel véletlen össze csapok valakit?

Egyszer beteritettem egy mamát. Nme volt szándékos, sajnáltam. Elkezdett üvölteni, meg felírta a rendszámom :)
De ugyan mire ment vele? Azóta is várom a megtorlást.

A polgárőr nem büntethet!
Máskor figyelj jobban!

" gyalogosként arra hogy ne a tócsa mellett álljak a zebránál.."
Zebránál nem áll a gyalogos, hiszen elsőbbsége van. Átmegy aztán megy dolgára.
Esetleg lámpás zebránál? Ott mondjuk gyalogosként én is figyelek ne álljak túl közel.
Én a buszmegállót nem szeretem esőben. Dilemma: Vagy elázok, vagy a kocsik csapnak le. Remek :-)

"Zebránál nem áll a gyalogos, hiszen elsőbbsége van. Átmegy aztán megy dolgára."
Persze. Odaérsz a zebrához,aztán féktávolságon belül lelépsz egy kamion elé mert elsőbbséged van? Nem. Na és akkor ér a hidegzuhany.

Két eset van. Ha gyorsabb vagy, akkor vizes lesz.
Ha utólér, akkor vizes lett, te meg meg leszel fegyelmezve.
Nem kell aggódni van ilyen. Az embered rosszkor volt rossz helyen. Ha ennyire lelkiismeretes vagy akkor javaslom menjél politikusnak, mert az volna jó ha ennyire aggódnának hogy mit tettek. Persze a kulturált ember belegondol hogy ha maga is így járna.. - Nálunk úgy 10Kilóméter kerékpárút van az országút mellett, végig párhuzamos, egy árok választja el.
A csuklós buszos meg nem nem rángatja a kormányt. A nyomvájúban végig centis(többcentis) víz várja hogy beterítse a kerékpárúton haladókat. Mit gondoltok valakit furdal a lekiismeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!