Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megbuktam a forgalmi vizsgán...

Megbuktam a forgalmi vizsgán 3 szor. Érdemes ezek után még próbálkozni?

Figyelt kérdés
a legelsőn elhasaltam elég hamar, a második vizsgám az oktató " jóindulata" miatt lett sikertelen. A harmadik vizsgán az oktatónak nem kellett fékezni helyettem pedig volt veszélyes forgalmi helyzet is amit megoldottam de a vb szerint nem vagyok figyelmes sávváltáskor nem tekergetem a nyakam ezért húzott el, belekötött a parkolásba mindenbe az oktatóm szerint ez a VB a legnagyobb köcsög mert sok ember bukik nála, ezek után menjek szerintetek negyedjére?

2013. márc. 29. 19:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
válts oktatót sürgősen!!!
2013. márc. 30. 22:43
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
Itt van egy 40 körüli nő, aki 5 vagy 6-odjára ment csak át. Szóval ne hagyd veszni a dolgot. Már csak az eddigi beleölt pénzt kidobnád csak úgy az ablakon?! Ugye, hogy nem!
2013. márc. 31. 15:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Próbálkozz!

Nekem a kresz 4.-jére se ment... :D

2013. márc. 31. 21:38
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat és a bíztatást. igaz negyedjére de sikerült 7 hibavonallal. ma voltam vizsgázni ebben a szakadó esőben de hála az égnek túl vagyok rajta
2013. ápr. 3. 18:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
gratulálok :D:D:D 1 hónap és meg is van a jogsi :D
2013. ápr. 3. 18:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szívből gratulálok! :)
2013. ápr. 3. 21:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Én 5x-re mentem át. Mindig elb@sztam valamit, pedig rendesek voltak a vizsgabiztosok. Ha 5.-re sem sikerül, alkalmassági vizsgát kell tenni, én már úgy voltam, hogy mindegy, legalább kirándulok egyet Pest-en (merthogy vidéki vagyok). 5. alkalommal már minden mindegy alapon beültem, és olyan jól még addig sose vezettem az oktatóm szerint. Én is alig hittem el hogy meglett. Saját verda híján egy családi fapados kisautót vezettem (a fullos tanulóautó után) szervo minden nálkül, egy évig paráztam ha vezetni kellett, de ma már nem. Azóta vezettem esőben, hóban, fagyban, jégen, zivatar kellős közepén. Gyorsfolgalmi úton, terepen, szinte mindenhol. Na, akkor tanulsz meg vezetni, nem az órákon. Szeretem a szimulátorokat is, és a valódi vezetést is egy kihívásnak élem meg. Amíg a mellettem ülők aggódnak a csúszós út meg terep meg minden miatt, addig nekem tök jó móka. Persze csak ésszel, mindig betartom a megengedett sebességet, 120-nál többet sose mentem, és még a 30-as táblákra is figyelek.
2013. máj. 6. 15:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom már nem aktuális a dolog, de ne hagyd abba. Én az első vizsgámon beletolattam parkoláskor a mellettem lévő autóba... A másodikon meg átmentem :D
2014. okt. 22. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!