Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen magasra kell a kerékpár...

Rhómeó1991 kérdése:

Milyen magasra kell a kerékpáron állítani a nyerget?

Figyelt kérdés
A láb teljesen egyenes legyen tekeréskor,vagy hogyan kényelmes hosszútávon?Ha jobb idő lesz akkor napi 20 km-t kell tekernem oda-vissza a munkába és szeretném h minél kényelmesebb legyen.Amúgy most vettem biciklit.

2013. márc. 27. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Olyan magasra hogy a lábad kényelmesen leérjen a földig.
2013. márc. 27. 08:54
 2/7 szántóvető ***** válasza:
100%
úgy kell beállítani hogy tekeréskor alsó pedálállásnál ne legyen teljesen kinyújtva a lábad hanem maradjon enyhén behajlítva.egyébként a neten egész regényeket olvashatsz róla,találomra itt egy link: [link]
2013. márc. 27. 09:01
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

"Olyan magasra hogy a lábad kényelmesen leérjen a földig."

Igen, kisgyerekeknek! Akik épp tanulnak biciklizni és túl vannak a mankókeréken:)

2013. márc. 27. 09:52
 4/7 anonim ***** válasza:
22%

ma 09:52

Ahelyett hogy az én válaszomat fikázod inkább válaszolj a kérdésre ha te olyan zsenike vagy.

2013. márc. 27. 09:53
 5/7 anonim ***** válasza:

"Ahelyett hogy az én válaszomat fikázod inkább válaszolj a kérdésre ha te olyan zsenike vagy."

Szántóvető által belinkelt Bikemag cikkben megvan a válasz!

Linkeljen be én is?

2013. márc. 27. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:
30%

Nem kell belinkelni, nem olvastam el mert feleslegesnek tartom, lehet hogy az én első válaszom nem volt elég részletes.

Nem úgy gondoltam hogy teli talpal kell leérni a lábnak, de ha megállsz, akkor a pipiskedve (cipő orrával) meg kell hogy tudj gond nélkül (kényelmesen) támaszkodni.

És nem olyan alacsony üléspozícióra gondoltam amelyikben a gyerek két lábbal tudja magát előre lökni a pedál használata nélkül.

2013. márc. 27. 10:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Leméred a belső lábhosszod, megszorzod 0.89-el, es ennyi..:D (a kapott érték a kozepcsapagy kozepetol a nyereg tetejeig értendő:D
2013. márc. 27. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!