Találkoztatok már ekkora pofátlansággal, lehúzással!?
Tankoltam, lehetőleg utoljára az OMV-nél.
Kaptam ezt a visszajáró szelvényt.
Normális kutaknál, normális akcióknál az ember kitölti a nyugtája számával a szelvényt, és bedobja...
Ezt az eszméletlen pofátlanságot, hogy emelt díjas SMS-el lehet nevezni, szégyelljék magukat! 305Ft-os sms-el lehet nevezni, hogy a sokezer napi vásárló közül esetleg visszanyerd amit tankoltál!
Nem tudom hányan tankolnak náluk naponta, mondjuk 20.000-en, mondjuk ennek fele ha sms-ezne, akkor Naponta 3 milliót kerestek, jó nemtom mennyi részét kapják meg az sms-nek, de szemtelen egy dolog, sok millióból két tankolást, mondjuk 5, és 30.000 közt kisorsolni!
Ez nem ajándék, ez lerablás!!! Ez a pofátlan lehúzásnak eszméletlen csúcsa...
De ha nem ennyien tankolnak naponta, akkor is többs-zázezres sms-bevételből visszafizetnek pár százalékát. Nem a tankolás hasznából, nem, tulajdonképpen ez egy félkarú rabló, vagy lottó, csak itt nem milliárdojkat kapcs 225Ft-ért, hanem 305-ért 5 és 30.000 közt...
Én soha többet nem tankolok náluk!
Teljesne átlagos ember vagyok, nem más kút, vagy a szerencsejáték zrt fizetett (sajnos :) ), hanem egy felháborító dolgot találtam. Láttatok már ilyen pofátlanságot?
"Lottónál nem 305Ft-ért, hanem 225-ért sorsolna ki, és nem 5-30 ezer közt, hanem most épp milliárdot. Úgyhogy az jobb sokkal. "
Esélyek, ember. A lottónál 1 a 448 milliárdhoz a nyerés esélye, itt meg kb 1 az 1000-hez. Arányait tekintve az OMV jobban megéri.
Nem értem. Kötelez valaki arra, hogy játssz?
Ha nem, akkor ez csak egy plusz dolog a tankolás mellé, amivel vagy él az ember, vagy nem.
Max nem küldöd el azt a szájonvágott SMS-t. Hol itt a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!