Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az, hogy lehet, hogy Székesfeh...

Az, hogy lehet, hogy Székesfehérváron TILOS kocsiba ülni?

Figyelt kérdés
Tudom az időjárás..de... Aki még is használja mit kap?
2013. márc. 14. 23:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Nézd.. én Szhelyen lakom. Itt nem volt tiltás, de nem szívesen ültem volna ma autóba.. :S
2013. márc. 15. 00:35
 12/18 anonim válasza:
85%

Bele ülni nem tilos, max a közúton közlekedni... egyébként meg nagyon is érthető az ilyen tiltás, barmocskája elakad a hófúvásban, otthagyja a járgányát az út közepén, azután mentőnek, tűzoltónak, hókotrónak esélye sincs végezni a dolgát, az út adott esetben napokig járhatatlan marad néhány ilyen a kocsija nélkül megmozdulni sem képes káposztafej miatt.

Igazság szerint azt kellene csinálni, hogy kihirdetni a "ne üljön autóba"-t, és utána a dafke az úttesten hagyott járgányokat szépen bedózerolni az árokba, út szélére ne vétlen emberek ezrei szívjanak az efféléken... majd ha otthagy százezret a karosszériásnál miután már kifizette a bírságot, legközelebb gondolkodna.

Olyan is csak nálunk van, hogy az emberekkel teli villamos vár fél órát, mire méltóztatik előkerülni a félig a sínre parkoló SUV-os gengszter.... máshol egyszerűen lelökik a sínről, oszt jónapot, ha borul hát borul, ha törik hát törik, az ő baja...

2013. márc. 15. 01:29
 13/18 anonim válasza:
75%
"Intelligens ember nem lép a fűre, a többieknek meg tilos."
2013. márc. 15. 02:53
 14/18 anonim ***** válasza:
77%
Miakolc kornyeken 47 ezer lakasban nincs aram, senkit nem engednek a telepulesen se ki, se be. A paromek is tobb km-re vannak mert nem engedik oket haza. Az utak le vannak zarva. Amugy hova mwnnel? Marcius 15 van, nincs is nyitva semmi.
2013. márc. 15. 06:49
 15/18 anonim ***** válasza:
21%
Na meg most neztem ki az ablakon, szakad a ho. Mar kb 3 centi leesett. Meg kicsit fuj is a szel.
2013. márc. 15. 07:01
 16/18 anonim válasza:
82%
maradj inkább a seggeden, és örülj, amíg meleg lakásban vagy... szerintem akik kocsiba ültek, és tegnap délután óta ülnek a behavazott autójukban az autópályán, szívesen cserélnének veled.. maradj otthon, ne pattogj.
2013. márc. 15. 11:31
 17/18 anonim válasza:
81%
Csak azt nem tudom, hogy minek ültek autóba ennyien, egy csomóan pici gyerekekkel, amikor ezt az időt most napra pontosan jelezte a meteorológia már egy hete??? A Face-n van egy oldal, ahol az úton rekedteknek kérnek segítséget. Van olyan, aki 2 hónapos csecsemővel, és 1 adag(!!) tápszerrel indult el tegnap,és még mindig az autóban ülnek. Hova indultak??? Minek???
2013. márc. 15. 11:44
 18/18 anonim válasza:
0%
mától mondták a rossz időt.
2013. márc. 15. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!