Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen fajta bicikli ez? Hogy...

Milyen fajta bicikli ez? Hogy hívják? Hol lehetne venni ilyet és mennyiért? Szerintetek nem éri meg ilyet venni, mert ugyis ellopják? (kép lent)

Figyelt kérdés
weheartit.com/entry/53293678/via/vivi504

2013. márc. 3. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

tessék itt van

2013. márc. 3. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Habár nem vagyok nagy bringás (konkrétan évek óta nem ültem kerékpáron), erre a típusra szokás azt mondani, hogy "cruiser". Tipikusan amerikai filmekben láthatsz ilyeneket: arra van hogy hosszútávon kényelmes legyen, széles kormány, széles rugós ülés, egysebesség vagy agyváltó.

A képen szerintem valami Electra típus van, de a Schwinn-Csepel is forgalmazott idehaza ilyen bringát. 13 évesen, 1999-ben vettem egyet, használtam kb. 3 évet, azóta áll.

Általában ezeket ballonos, szélesebb futófelületű abroncsokkal szerelik, emellett ugye kevés a fokozat, így mindennapos közlekedésre szerintem nem a legjobb, főleg ha dombos a terep.

A képen ugye a "férfi" kivitel van, ugyanezekből van női vázas változat is.

2013. márc. 3. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:

tessék, itt gyerektol felnottig mindenfele cruisert talalsz

[link]

2013. márc. 4. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Most vagy én vagyok értelen, vagy valami más nem stimmel!

Megnyitottam a linkelt oldalt, és ezeket találtam:

Milyen fajta bicikli ez? Hogy hívják?

"4 Cruiser modell: a Drake's Beach férfi- és a Heart's Desire női-vázas, single speed illetve 3sebességes agyváltós változatai érkeznek. A retro stílusú, klasszikus vonalvezetésű, alumínium vázas crusierek sárvédővel, láncvédővel, kontra fékkel és rugós, extra komfortos fotel-nyereggel szereltek."

Hol lehetne venni ilyet és mennyiért?

"A single speed változatok 64.900,- Ft fogyasztói áron (webshop ár: 58.410,- Ft), az agyváltósok 79.900,- Ft fogyasztói áron (webshop ár: 71.910,- Ft) lesznek elérhetők.

A következő években egyre nagyobb és szélesebb Marin modell palettát találtok majd kínálatunkban, így például a 2009-es modellek közül számos itt lesz már augusztus végétől-szeptember elejétől!"

Mivel 2008-as oldal, így gondolom a webshopjukban már megvásárolhatóak! Vagy már nem...

:D

2013. márc. 6. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!