B kategóriás és C kategóriás jogosítvány egyben. Mi ennek az előnye?
Sziasztok! :)
Nekem is meg volt már 17 évesen a B m 18 évesen meg az A.BE.CE PÁV 1,2 Jogsim persze 16 évesen volt A1 esem is így játszóttam ki a 2 évet ! :D
na most jogszabály modosítás volt tudjátok Január 19. én a jogsi korhatárok is felmetek.
Érdemes egyből megcsinálni, a teherautó és az autó ég és föld szerintem kár keverni! :)
Elárulom nektek hogy 20. évesen elkeztem trolibuszvezetőként és villamosvezetőként dolgozni, 21 évesen meg csináltam a D kategóriát és a mai napig buszozok! :)
Autóból színte semmi gyakorlatom nincs de teherautóból sem!
Akkor vezettem utoljára teherautót amikor vizsgáztam az meg már jó pár éve volt pontosabban 2005 ben . :)
Itt mindig az a lényeg hogy van e érzéke valakinek hozzá vagy nincs nem ?
Én magamból indulok ki általában elés sokszot autóval a mai napig ugy parkolok mint egy nő! :)))) Nem érzem az autót ugy sajnos mint a buszt. XD
Nagyobb a kilátás jobban rá lehet látni a forgalomra stb..
5-6 éve buszozok és nem volt semmi problémám.
És vannak olyan emberek a BKV nál akiknek csak B,D kategóriájuk van tehát C jogsijuk nincs annó régen a 70-80 as évekbe ezt meg lehetett csinálni talán még 90 fele is.
Nem sok köze van a buszhoz a teherautóhoz nah..
És ezt el mondhatom az autóról is a B az egy más világ és a C is szerintem! :))
Sok sikert Jó vizsgázást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!