Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » B kategóriás és C kategóriás...

Deviáns Zsírkréta kérdése:

B kategóriás és C kategóriás jogosítvány egyben. Mi ennek az előnye?

Figyelt kérdés
Üdv! A közeljövőben gondolkodom rajta, hogy el szeretném kezdeni a jogsit. Hallottam, hogy van arra lehetőség, hogy a B-s és a C-s jogsit egyben le lehet rakni. Ennek mi az előnye illetve a hátránya? Illetve hogyan kell ezt elképzelni? Egyből nagy járműt kell vezetni? A válaszokat előre is köszönöm!

2013. febr. 28. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy egyben. Megcsinálod a B-t, vagy megcsinálod a C-t. Annyi előnye van, hogy az autósiskola elenged 10-20e Ft-ot az egyik árából, meg csak 1 orvosi igazolás kell.
2013. febr. 28. 16:28
 2/5 szántóvető ***** válasza:
55%
nem jó ötlet,nem is hallottam még ilyet.a C-nek a feltétele a meglévő B-s jogsi.És +kell szerezni a rutint kisautóval a való életben mert a teherautóhoz elengedhetetlen bizonyos alapfokú tudás.
2013. febr. 28. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
A mai jogszabályt nem vágom .De én egyszerre vizsgáztam B-és C-böl.De a kettő teljesen más.És először vizsga a B,böl majd ha sikeres volt akkor nem sokára a C, és ez ugyan igy a gyakorlatból is.Az az előnye hogy 1 tanfolyam van.
2013. febr. 28. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as vagyok .Sőt még nagymotorból is!!! És 18-évese.
2013. febr. 28. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! :)

Nekem is meg volt már 17 évesen a B m 18 évesen meg az A.BE.CE PÁV 1,2 Jogsim persze 16 évesen volt A1 esem is így játszóttam ki a 2 évet ! :D

na most jogszabály modosítás volt tudjátok Január 19. én a jogsi korhatárok is felmetek.

Érdemes egyből megcsinálni, a teherautó és az autó ég és föld szerintem kár keverni! :)

Elárulom nektek hogy 20. évesen elkeztem trolibuszvezetőként és villamosvezetőként dolgozni, 21 évesen meg csináltam a D kategóriát és a mai napig buszozok! :)

Autóból színte semmi gyakorlatom nincs de teherautóból sem!

Akkor vezettem utoljára teherautót amikor vizsgáztam az meg már jó pár éve volt pontosabban 2005 ben . :)

Itt mindig az a lényeg hogy van e érzéke valakinek hozzá vagy nincs nem ?

Én magamból indulok ki általában elés sokszot autóval a mai napig ugy parkolok mint egy nő! :)))) Nem érzem az autót ugy sajnos mint a buszt. XD

Nagyobb a kilátás jobban rá lehet látni a forgalomra stb..

5-6 éve buszozok és nem volt semmi problémám.

És vannak olyan emberek a BKV nál akiknek csak B,D kategóriájuk van tehát C jogsijuk nincs annó régen a 70-80 as évekbe ezt meg lehetett csinálni talán még 90 fele is.

Nem sok köze van a buszhoz a teherautóhoz nah..

És ezt el mondhatom az autóról is a B az egy más világ és a C is szerintem! :))

Sok sikert Jó vizsgázást! :)

2013. márc. 1. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!