Miért nem jött még meg a jogosítványom?
Nekem azt mondták 30 napon belül postázzák, tehát a 3 hét még belefér.
(Ha meg új jogsira vársz, és most kezdtél vezetni, nem biztos hogy neki kéne vágni egy hosszú útnak.)
Hát csúszhat amiatt, hogy érkezik majd valamikor az új dombornyomott. De minimum 17 évig nem vezettél, nem számít az a pár hét, tudom számít, én is vártam, de nem aggódtam miatta, igaz 6 napig vártam csak rá, és abban volt egy hétvége is.
Hosszabb útról meg annyit mondanék, hogy úgy sem tudod végig vezetni, mivel szinte még 0 kilométeres vagy/leszel akkor, még a kocsit szokod, és annyira benned lesz még a nagyon koncentrálás, hogy agyilag fogsz elfáradni, így veszélyes is lehet, bár ez attól függ, hogy kinek mi a hosszabb út, valakinek 100 km is hosszú, valakinek az 500 km sem az.
Első utam, azon a napon amelyiken meghozta a postás, kb. 90 km, abban az autóban első vezetés, még a kuplungot is jobban kellett szoknom, meg az egész autót, azon a majdnem 100 km-en le tudsz fáradni 0 kilométeresen, most 1,5 éves jogsival és jópár ezerrel a hátam mögött 600 km egyhuzamban meg sem kottyan, megállás csak wc, a másik titok meg hogy változzon a hőmérséglet mindig az autóban, és ne legyen meleg, ablakon mindig legyen egy rés a levegőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!