Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 25 000 Ft helyszíni birság...

25 000 Ft helyszíni birság kiégett rendszámtábla megvilágitás miatt? Reális?

Figyelt kérdés
Mennyire reális a birság összege az emlitett műszaki hiba miatt? Kiégett izzó miatt figyelmeztetés nélkül büntethet ilyen mértékben a hatóság? . És lehet valamiféleképp mérséklést kérni? Másodszor állitottak meg ugyanezek a rendőrök és ha a kérelembe beirom, hogy a nemzeti hovatartozás miatt lett ekkora a büntetés elérek valamit?Miheztartás végett hozzátenném szlovák állampolgár szlovák forgalmi, rendszám:)

2013. febr. 24. 09:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Nem büntethettek volna meg? Örülj neki, hogy egyáltalán továbbengedtek, ugyanis ha a hatósági jelzés nem azonosítható akkor az autó MO-n nem vehet részt forgalomban. Már pedig sötétben kiégett rendszámtábla-világítással nem azonosítható.
2013. febr. 24. 13:52
 12/15 A kérdező kommentje:
13:52-es fényes nappal városon belül intettek félre ráadásul úgy, hogy ugye amig MO-n nem, addig SK-ban éjjel nappal lakott területen belül és kivül is kötelező a világítás.Én pedig akkor is automatikusan bekapcsolom ha MO-n közlekedek autóval.
2013. febr. 24. 14:03
 13/15 anonim ***** válasza:
27%
Nem igazán reális ekkora összeg.. Ladám bal eleje csúnyán össze van törve, se lámpa, se semmi, még az ajtó is kapott... Eddig csak 10ezres bírságot kaptam, de már 3x megállítottak 1 hónap alatt, mert kocsi nélkül nem tudtam dolgozni.
2013. febr. 24. 17:15
 14/15 szántóvető ***** válasza:
27%
ilyet én is tudnék mondani:kimentem Romániába 1 szál útlevéllel,hazafelé jövet igazoltattak és elengedtek.ilyen előfordul,de az a lényeg hogy a kérdező nem szegett szabályt tehát nem szabálysértés.meg kellett volna csinálni ott a helyszínen.
2013. febr. 24. 17:19
 15/15 A kérdező kommentje:
akiket kérdeztem eddig, mindenki irgalmatlanul magasnak tartja az összeget és sajnos egyre nyilvánvalóbb, hogy sajnos a szlovák rendszám miatt lett 25 ezer.szomorú, hogy 2013ban is még ilyennel kell szembesülnie az embernek.
2013. febr. 24. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!