Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megbuktathat mert román...

Megbuktathat mert román állampolgár vagyok?

Figyelt kérdés
2hét múlva vizsgázok vezetésböl,és tegnap az oktatóm azt mondta hogy meg kellene várnom amíg megkapom a magyar állampolgárságot (1hónapja kérvényeztem) mert szerinte amint meglátja a vizsgabiztos hogy román személyim van,tuti húzni fogja a száját ,és hogy megbuktat,meg hogy az iskola vezető is akinél beiratkoztam,azt mondta neki hogy ebböl màr volt (idézem) "mizéria"!Meg hogy fogadjak ügyvédet aki meggyorsítaná a papírjaim megszerzését!És végűl hozzátette,ha fizetnék a vizsgabiztosnak 50 ezret!!!! akkor lehet elnézné ezt a kis apróságot!Erre megkérdeztem hogy amikor beiratkoztam a román személyimmel akkor miért nem mondta az iskolavezető hogy inkább várjam meg amíg megkapom a magyarállampolgárságot??
2013. febr. 23. 10:06
1 2
 11/18 kovpet ***** válasza:

"Tényleg adott neki pénzt?"

Nem. Ha adott volna, akkor előre tisztázza veled. Ne adj neki.

2013. márc. 12. 08:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Én sem adnék neki pénzt, mert nincsen olyan hülye ember a földön aki adott volna a biztosnak mielőtt veled ezt megbeszéli. Úgyhogy biztosan kamuzik. Nemtom hogy az iskolánál van-e még valami dokumentumod, de ha van, és nem szeretné kiadni amíg nem fizetsz, akkor vagy feljelented, vagy kérsz a vizsgaközpontból másik sikeres vizsgát tanusító papírt.
2013. márc. 12. 08:41
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nincs az iskolánál semmi papírom!Tegnap vizsgáztam,hétfőn megyek a vizsgaigazolásért a vizsgabázisra,ahhoz neki nincs hozzáférése ugye?
2013. márc. 12. 08:54
 14/18 A kérdező kommentje:
Teljesen ki vagyok,komolyan,ahelyett hogy örülnék a sikeres vizsgámnak!
2013. márc. 12. 08:55
 15/18 anonim ***** válasza:
mindenképp jelentsd a dolgot.
2013. márc. 13. 01:05
 16/18 Beviz Elek ***** válasza:

Ne aggódj miatta, csak le akart hùzni. Az 50 ezer is csak rizsa volt, hogy megkaszàljanak.

Mennyivel mentèl amùgy? Erdèlyben azèrt jobban tapossàk mint itt....

Azèrt örülök, hogy a vizsgabiztossal nem volt gond. Sajnos sokan leromànozzàk az embert, ha megtudjàk hogy erdèlyi... pedig ennè nagyobb sèrtèst nehèz elkèpzelni (föleg, hogy alaptalan)

2013. márc. 14. 08:15
 17/18 Beviz Elek ***** válasza:

Pl.: " Csak kibújt a szög a zsákból. Csak a pénzre megy. Ha nem román lennél akkor azért kellene fizetned mert nincsen rajtad sapka."

Ez mègis mi? Nem romàn, hanem romàn àllampolgàr. A kettö tàvol àll egymàstól!

2013. márc. 14. 08:18
 18/18 anonim ***** válasza:

ma 08:18

Sajnálom hogy a válaszomat a romániai magyarok elleni támadásnak vetted. Hidd el nem volt az, és valamiért csak te értetted úgy senki más. Szerintem még a kedves kérdező sem.

2013. márc. 14. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!