Megbuktathat mert román állampolgár vagyok?
Csak kibújt a szög a zsákból. Csak a pénzre megy. Ha nem román lennél akkor azért kellene fizetned mert nincsen rajtad sapka.
2013. febr. 23. 10:13
figyi vizsgabistos tuti meg buktat ha troger forma....már azért is mert román vagy de tudod magyarok vagyunk papir szerint és minket is meghuznak ha olyan dolgot teszunk. tehát szard le. vágj bele.
2013. febr. 23. 10:19
a vizsgabiztos meg visszaadná az 50 ezer felét az iskolának.Ebben az országban így megy ez,Isten hozott minálunk!
2013. febr. 23. 10:30
Oktató mesélte hogy kollégája hogyan csinálja. Azt mondja neked, hogy add oda neki a pénzt, és majd ő odaadja a vizsgabiztosnak. Persze nem szokta odaadni, és ha sikerül a vizsga, akkor te úgy gondolod hogy jó hogy megvan, jó hogy biztos ami biztos fizettél is. De ha mégis megbuksz akkor az oktató egyszerűen azt mondja hogy a vizsgabiztos nem fogadta el a pénzt. Ebből is látszik hogy a pofátlanságnak igencsak tágak a határai.
2013. febr. 23. 11:03
Pont tagnap volt hír, hogy bilincsben vittek el egy oktatót vesztegetés miatt.
2013. febr. 23. 11:17
6/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Gondoltam Én is hogy a pénzért csinálja ezt az oktatóm!De nem érdekel,megyek majd vizsgázni,és azt fogom csinálni hogy mielőtt elkezdem ,megkérdezem a vizsgabiztost hogy baj e hogy románállampolgár vagyok,mert ha igen akkor ne vesztegessük egymás idejét,de mindezt úgy hogy előtte nem mondom el az oktatónak!Kíváncsi vagyok a fejére,meg hogy mit szól majd!
érdekel a történet, majd írj mi volt
2013. febr. 25. 18:52
8/18 A kérdező kommentje:
Sikerült a vizsgám,el sem hiszem!
Nagy mázlim volt,amikor odajött a vizsgabiztos bemutatkozni,átadtam neki az útlevelemet és megkérdezte erdély melyik részéröl jöttem,megmondtam neki hogy honnan,mire azt mondja hogy neki van onnan egy ismerőse,és hogy már járt ott,de nagyon kedves volt,erre azt mondtam az oktatónak" milyen kicsi a világ,ugye?" Ő meg csak úgy pislogott !De nem is ez a lényeg!Miután elment a vizsgabiztos,mi is eljöttünk,elhozott majdnem hazáig,útközben nyomta a dumát hogy ezt meg azt így meg úgy csináljam stb.aztán mielőtt kiszálltam volna az autóbol azt mondja hogy az anyagiakat mikor rendezzük???kérdem én hogy milyen anyagiakat?Ő meg azt mondta hogy adott a vizsgabiztosnak 20 ezret és hogy azért nem buktam meg!De mi ezt nem beszéltük meg hogy fizetek,és nem is volt nálam pénz,szerintetek most mit csináljak?Tényleg adott neki pénzt?
ez komoly?hát mik vannak eszem megáll!!fogalmam sincs mit kéne tenni.
2013. márc. 12. 07:21
10/18 A kérdező kommentje:
Ja meg az az érdekes,hogy a vizsga után a vizsgabiztos tartott egy értékelést,elmondta mire figyeljek oda,meg hogy elég lassan mentem,és hogy a vizsga vége fele majdnem megállított hogy cseréljünk helyet,azért mert lassan mentem,és aztán ideadta a vizsgalapomat,4hibapontom volt!Komolyan mondom,nem tudok rendesen örülni a jogsinak,mert elszomorít az oktató!
Kapcsolódó kérdések: