Milyen következményei lehetnek, ha nem fizetek?
Igazat megvallva engem valami nagyon idegesít. Mégpedig az, hogy (persze én voltam a hülye tudom) engem megbüntetett a BKV-n az ellenőr amiért nem volt nálam a bérletem. Még le is akartam szállni a buszról, hogy akkor inkább leszállok, csak ne büntessen meg. persze kaptam egy szép csekket végülis.
Rá 10 percre odament egy nőhöz, akinél semmilyen irat nem volt, és csak simán lezavarta a buszról! Hát inkább mentem vonla én is le a buszról, csak hogy ne kelljen fizetni!
Szóval én már csak ezért se akarok semmit tenni ezügyben. A másik meg, hogy egyébként sem. Jó lenne ha csak lapulnék, 2-3 éven belül úgyis elköltözm...
"Az hogy "behajtják rajtam" semmit nem jelent, ha én nem akarom megadni a pénzt nekik"
Ez nem egészen így van. Ha be akarják hajtani, akkor elmennek hozzád, lefoglalják ami a neveden van, ha nincs semmi akkor azt ami mozdítható ott ahol laksz.
Nem lenne egyszerű kifizetni? Ha már szabálytalanul utaztál vállald a következményeit. Vagy gerincből nem jutott?
"Én nem ismerem azokat az embereket akiknek a pénzt adom"
Azoknak adod, akik mindennap ott ülnek a volán mögött és elvisznek A-ból B-be hogy ne kelljen órákat gyalogolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!