Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Kb egy millió forintom van a célra, de ez a felső határ. Mérnökként dolgozom, egy kisautóra vágyom, ami egyaránt megfelel városi autónak és munkának is (olykor ki kell mennem "terepre").

Természetesen ennyi pénzből csak is használt autó jöhet szóba. Egy strapabíró, szerethető kis járgányt szeretnék, nincsenek túl nagy igényeim, de nem vagyok otthon az autó témában sajnos.

Jó lenne, ha nem lenne túl öreges, beteges, nőként nem annyira vagyok toppon útszéli autószerelésből. :)

Megköszönnék minden tippet! (A Yaris, Mini, Beetle ismerős számomra)

2013. febr. 17. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért H astrát vagy focust ajánlanám:)
2013. febr. 17. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Esetleg egy Fiestához mit szólsz?

[link]

2013. febr. 17. 22:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Az Astra H sajnos már kicsit drága. :S

A Focus korrekt kis járgánynak tűnik, tetszik. Viszont az egy kicsit megijeszt, hogy közel 1500 eladó van belőle csak a használtautók.hu-n is. Bár nem tudom ez miből fakad, csak mert lejárt az idejük és népszerű volt, vagy van valami gikszer vele.

Fiesta szintén jó kis autónak tűnik. :) Bár megmondom őszintén a pirosért nem rajongok és úgy látom ennek az ára is éppen súrolja a keretemet. :(

2013. febr. 17. 23:50
 4/6 anonim ***** válasza:

"Viszont az egy kicsit megijeszt, hogy közel 1500 eladó van belőle csak a használtautók.hu-n is. Bár nem tudom ez miből fakad, csak mert lejárt az idejük és népszerű volt, vagy van valami gikszer vele."

Rengeteg flotta autó (céges) van/volt belőlük. Ezek általánosságban kerülendőek!

2013. febr. 17. 23:55
 5/6 anonim ***** válasza:
G Astra, Nissan Almera.
2013. febr. 18. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
2013. febr. 18. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!