Ti mit tennétek a helyemben? Busz jogsi.
A D kategóriából már csak egy forgalmi vizsga van hátra (meg még 3-4 gyakorlati óra). Nem a szülők fizetik, nem vagyok kis pisis, világ életemben buszt szerettem volna vezetni. Most kiderült az üzemorvosnál, hogy a BKV-nál nem kaphatok munkát mert rövidlátó vagyok (több dioptria). Gondoltam, hogy majd megműttetem a szemem, de egyenlőre nincs rá pénz.
Ti mit tennétek a helyemben?
Hagynátok az egészet veszni, mert talán sosem kaptok munkát, vagy a biztonság kedvéért ha már elkezdtétek, akkor befejeznétek a tanfolyamot? (azt sem mellény zsebből fizetném, tehát kell rá gyűjtenem, és kéne sok más helyre is az a pénz)

"ok részeg kis tini lány" csaj vagyok. :) Köszi a válaszokat! Én is úgy vagyok vele ha már elkezdtem...
A szomszéd (a párom haverja) meg folyamatosan "ellenem" van, mert hogy mi értelme, meg ha nem kapok munkát akkor a papírral kitörölhetem a fen..et vele, stb.

Én meg "már a kolbászból is rövideket látok"
Miért ragaszkodsz annyira a BKV-hoz?

Én villamosvezetőnek akartam menni, aztán kiderült, hogy nem mehetek, hiszen az EU-val történt jogharmonizáció lévén szigorodtak a feltételek. Szintén sok dioptriás volt a szemüvegem. Mondom nem probléma megműttettem, elkezdtem időpontot kérni egy lézeres szemműtétre. Ekkor már úgy tűnt a bejutásom garantál a BKV-hoz. Aztán jött a feketeleves, hogy nem lehet megműteni a szemem. Zsír.
Aztán lemondtam erről, de megtaláltam másban a boldogságot. A lényeg, hogy ne hagyd abba, nagyon jó tud lenni a D-s jogsi. Bár a BKV-tól tavasszal közel 800 buszvezető repül, oda ne akarjon most senki bejutni.

Transzmanhoz lehet menni buszvezetőnek a BKV tól tavasztól tényleg 800 ember vagy még több is repülni fog sajnos ahogy fentebb írta valaki! :((
Fejezd be minden féle képen a D kategóriát hisszen bármikor jól jöhet az egy nagyszerű szakma! :)
Sok sikert jó vizsgázást és jobbulást is ha szemműtét lenne ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!