Akinek Tornádó elektromos biciklije van, meddig bírta az akksija?
Figyelt kérdés
Az enyém másfél éves napi szinten volt használva és úgy tűnik eddig bírta,lehetséges ez?:(2009. szept. 7. 14:54
11/16 anonim válasza:
Igaz, ott a 10 pont. Kell olaj bele, meg a hajtóműbe is külön. de ezek kis mennyiségek, és ritkán kell cserélni.
Előző voltam.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tornádó TRD09 a tipusa,az akksikat nem tudom milyenek benne.Elviszem valaki hozzáértőhöz,hátha csak egyet kell cserélni.De a benzines robogóhoz kell jogosítvány,nem?
2009. szept. 8. 17:36
13/16 anonim válasza:
Kell hozzá jogsi.
Viszont arra is kíváncsi leszek, hogy a rendőrök mikor szállnak rá az elektromos bicajosokra! Ugyanis a segédmotoros kerékpár definíciója arra is pontosan ráillik. Ennél fogva bukósisak, és jogsi is kell hozzá. Nem is értem, hogy miért kezelik kerékpárként? (Segédmotor: Olyan két-, három- vagy négykerekű jármű, amelyet 50 cm3-t meg nem haladó lökettérfogatú belső égésű motor VAGY legfeljebb 4 kW teljesítményű EGYÉB motor hajt, tervezési végsebessége a 45 km/óránál nem nagyobb és saját tömege legfeljebb 350 kg.)
14/16 A kérdező kommentje:
Most miért kéne hogy rászálljanak? Sokan nem tehetik meg hogy jogosítványt szerezzenek.Se anyagilag se más okból.Pl.sok idősnek is nagy segítség,most ők 60-70 évesen még vizsgázzanak?
2009. szept. 9. 19:03
15/16 A kérdező kommentje:
Megnézettem,a háromból egy nincs 12 volt,így azt megpróbáljuk kicserélni,aztán majd lesz valahogy...Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 10. 14:24
16/16 anonim válasza:
Nekem most 5 évesek az akkuk és teljesen jók. Tavasztól őszig naponta 8 km-t van használva és minden használat után feltöltve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!