Kértem a sulimból iskolalátogatási papírt, ezzel akkor utazhatok?
nincs diákigazolványom!
és a konditeremhez meg kell diákigazolvány hogy megvegyem az olcsóbb jegyet, utazni nem akarok vele, csak kíváncsi vagyok

Miért nincs diákigazolványod?
Minden egyszerűbb lenne, ha volna.
egyszerűbb lenne de 8.-os vagyok
eddig sose kellett még, mert mindenhova autóval megyünk, és akartam csináltatni egyet pár hete, hogy jövőre továbbtanulás miatt kelleni fog, és akkor lefényképeztettem magamat, bevittem a papírt a titkárságra, és mondtam hogy kellene egy diákigazolványt csinálni, kérdi hogy minek akarom most megcsináltatni, mondom neki hogy jövőre megyek továbbtanulni és ahhoz kell, azt mondja hogy felesleges pénzkidobás lenne, mert jövőre a másik suliba másik igazolvány fog kelleni, és akkor így nem csináltattam meg mert utazni meg nem utazok se busszal se vonattal, de most meg kitaláltam hogy elkárok konditerembe és ott azt mondta a z ürge h vehetek diákjegyet oda, ha van érvényes diákigazolványom, bemenetem a titkárságra, és ott mondta hogy kellene egy papír amivel tudom igazolnih ott tanulok és diák vagyok, és akkor mondták h iskolalátogatásit tudnak adni! és akkor adtak olyant

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!