Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kértem a sulimból iskolalátoga...

Kértem a sulimból iskolalátogatási papírt, ezzel akkor utazhatok?

Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 19:29
 1/7 A kérdező kommentje:
az van ráírva hogy 2012-13-as tanévben érvényes, konditerem bérletéhez kértem, akkor ezzel most utazhatok is diákjeggyel?
2013. febr. 8. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Diákigazolványod nincs?
2013. febr. 8. 19:39
 3/7 A kérdező kommentje:

nincs diákigazolványom!

és a konditeremhez meg kell diákigazolvány hogy megvegyem az olcsóbb jegyet, utazni nem akarok vele, csak kíváncsi vagyok

2013. febr. 9. 12:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért nincs diákigazolványod?

Minden egyszerűbb lenne, ha volna.

2013. febr. 9. 12:33
 5/7 A kérdező kommentje:

egyszerűbb lenne de 8.-os vagyok

eddig sose kellett még, mert mindenhova autóval megyünk, és akartam csináltatni egyet pár hete, hogy jövőre továbbtanulás miatt kelleni fog, és akkor lefényképeztettem magamat, bevittem a papírt a titkárságra, és mondtam hogy kellene egy diákigazolványt csinálni, kérdi hogy minek akarom most megcsináltatni, mondom neki hogy jövőre megyek továbbtanulni és ahhoz kell, azt mondja hogy felesleges pénzkidobás lenne, mert jövőre a másik suliba másik igazolvány fog kelleni, és akkor így nem csináltattam meg mert utazni meg nem utazok se busszal se vonattal, de most meg kitaláltam hogy elkárok konditerembe és ott azt mondta a z ürge h vehetek diákjegyet oda, ha van érvényes diákigazolványom, bemenetem a titkárságra, és ott mondta hogy kellene egy papír amivel tudom igazolnih ott tanulok és diák vagyok, és akkor mondták h iskolalátogatásit tudnak adni! és akkor adtak olyant

2013. febr. 9. 17:06
 6/7 anonim ***** válasza:
És akkor ezt a kérdést miért ide posztoltad a Közlekedés kategóriába, ha nem is akarsz vele közlekedési kedvezményt igénybe venni? (Egyébként ezt nem teheted meg, ahhoz a diákigazolvány igénylésekor kapott igazolás lenne szükséges.) Tehát kérdezd meg a konditeremben, hogy elfogadják-e - én speciel üzletpolitikai megfontolásokból elfogadnám.
2013. febr. 10. 07:08
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, egyébként azért raktam a közlekedésbe mert tömegközlekedésre való a diákigazolvány, meg ezt sokan nézik
2013. febr. 10. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!