Iskolalátogatási igazolással, ami szeptember 30-ig érvényes, utazhatok diákjeggyel, illetve megvehetem a bérleteket?
Figyelt kérdés
Tavaly nem voltam diák, tehát igazolványom nincs. Volán, MÁV és BKV érdekelne.2010. szept. 1. 13:51
1/4 anonim válasza:
Nem!
Nem utazhatsz diákjeggyel, és nem is fogadják el diákigazolványként.
Azt hiszem a BKV elfogadja, vehetsz mellé diákbérletet, ezt előtte kérdezd meg a bérletpénztárban.
A Volán elfogadja az igazolás kiállításához, de ha nincs diákod szerintem akkor ott sem nyerő a helyzet.
A MÁV-nál végképp nem, ott nem is kellene iskolalátogatási ha lenne régi diákod de így hogy semmilyen diákod nincs...
Legjobb lenne ha csináltatnál ideiglenes diákigazolványt!
2/4 anonim válasza:
Vigyél egy fotót, és csináltass idigleneset, pár perc az egész és nem kötnek bele. Nálunk Szegeden elfogadták elvileg, de volt olyan kaller, aki belekötött, szóval inkább ne próbálkozz.
3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy hétfőig nem tudok csináltatni ideiglenes diákot, de a hétvégén el kell utaznom... Jól esett volna, ha megspórolok párezer forintot... :(
2010. szept. 1. 19:44
4/4 A kérdező kommentje:
Illetve, van diákigazolványom, de nincs rajta a tavalyi matrica...
2010. szept. 1. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!