Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » C és -e jogsikategoria?

C és -e jogsikategoria?

Figyelt kérdés
sziasztok kérdésem az lenne részletesen leirná valaki nekem, c -e kategoria tanfolyam hogyan zajlik , menyi pénzbe kerul , menyi időbe kerul mirre kész vagyok mindennel, lehetséges c-e egyutt letétele vagy elsőnek csak c lehetséges?

#jogsi c-e
2013. jan. 28. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is: 500e Ft. Ennyi kell mindenhez.

Először C-t kell, aztán azonnal lehet kezdeni az E-t.

2013. jan. 28. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Előszöris kell egy B-s jogsi, ha az megvan akkor beiratkozol a C-s tanfolyamra és ha megvan akkor az E-sre.

A kettő együtt nekem 270E volt, de a szerkezeti és üzemeltetési ismereteket megspóroltam a szakmám miatt, olyan 290-re jön ki maga a jogsi.

Ha el is akarsz helyezkedni vele akkor GKI és PÁV 2/3 is kell, ezekkel együtt olyan 500-ra jön ki, ahogy az előző kolléga írta.

2013. jan. 28. 16:30
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm pontos válaszotokat, és miután elkezdtétek jogsit menyi idő volt , miért nem lehet c-e egyben lerakni? e kategoria ott ujra kell mindent kezdeni kresz uzemeltetés milyen vizsgák vannak ott már?
2013. jan. 28. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet egyben rakni, mindig is így volt. A pótkocsi használatához először tudnod kell vezetni a szóló autót. C után azonnal lehet E-t, és mindenből új vizsga kell sajnos...
2013. jan. 28. 18:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!