Kedden vizsgázom forgalmból. Tudnátok nekem mondani valami " útravalót" ami segíthetne, hogy sikerüljön? Szabályok stb. tudom nem ezzel van a baj, de hát mindíg van valami buktató. :-)
Oktató, 10-20e kp borítékban, és szöveg "szeretnék nyugodt lenni a vizsgán".
Ha olyan a vizsgabiztos, akkor az oktató lerendezi az egészet. Ha nem olyan, akkor meg úgyis szólni fog.
Boríték nélkül is megy az!
Sőt... én egy kisebb hibát vétettem (egy 2sávos úton ahol az út szélén kocsisor parkolt,nem előztem meg a bicajost ,hanem követtem az utca végéig...) és mégis hibapont nélkül átmentem,elsőre (boríték nélkül)!
Namost megjegyezném, hogy az autós iskolához nem sok köze van a vizsgabiztosnak. Ma az egyik iskola tanulóját vizsgáztatja, holnap egy másikét, teljesen "más csapat".
Igen, vannak a vizsgabiztosok között is normálisak, jóindulatúak, hogy szabályokhoz mereven ragaszkodóak is. Elvétve. A nagy részük úgy kalkulál, hogy 10e felett van egy vizsga, abból ő filléreket lát. Ha "pénzénél" akar lenni, akkor vagy buktat (hogy utána tudjon vizsgáztatni), vagy nem buktat, ha neki ez megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!