B kategoriás kresz vizsgán vannak nehezebb buktato kérdések? Ha igen, melyek azok a kérdések?
Csak az van!
Szabad e hídon tolatni?? Vágod rá -Nem!! Pedig szabad mert semmi nem tiltja..
Lehet-e zebrán sávot váltani?? Vágod rá nem! Pedig ezt se tiltja semmi. csak előzni nem szabad,, (de akkor mért akarsz sávot váltani?? És sok ehhez hasonló szívatásos kérdésbe lehet belefutni.
Ha ideges vagy akkor minden kérdés sz0patós. Ha nem akkor lazán meg lehet csinálni.
Én 2x csináltam eddig, mind a 2x aki nagyon parázott az vagy éppen átment vagy megbukott.
Én meg szépen, nyugodtan, anno a B-kat 70 pontos lett, most az A-kat meg 75(és a kb35 emberből én fejeztem be leghamarabb) :D
5. válaszadónak:
Lehet, hogy te simán megcsináltad, én is simán megcsinálnám szerintem. De gondolj azokra akik mondjuk már 5x(vagy többször) próbálták meg a B-set, és még csak 60 pontig se jutottak el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!