Autó jogosítvány, szerintetek?
Az oktató az órákból él, ha most több órát veszel akkor kisebb eséllyel múlik az oktatón a dolog. De az is lehet hogy látja hogy néha bizonytalan vagy.
A vizsgáról: előre meghatározott útvonalak vannak, húzással dől el melyik útvonalon mész, ebbe az oktató nem szólhat bele. De a reggeli vizsgát meg lehet beszélni.
Pár éve vizsgáztam, tudom infláció van rendesen, de 5000 egy óra?
Nem tudom mennyire általános, ott ahol vizsgáztam, az épületben kellett becsokkolni, s kihúzni öt útvonalból egyet. Az épület be volt rendesen kamerázva, s a húzás is úgy történt, hogy a kamera lássa.
Ha a hivatalos süketelésre vagy kíváncsi:
Időpontot kérhet reggelre az oktató, de nem kötelesek akkora adni. A jogsi mindenféle típusú autóra érvényes, s minden útvonalra. A vizsgán is arról kell számot adni, hogy te biztonságosan tudsz közlekedni mindenféle körülmények között.
Ami meg a gyakorlat (volt amikor vizsgáztam).
Nem mindegyik útvonal egyformán nehéz, s nem mindegyik útvonal szokott egyforma terhet jelenti a vizsgázónak. H segítesz az oktatónak vizsgabiztosnak, akkor fortuna különös szeszélyéből pont az a boríték akad a kezedbe, amelyik jobban megy.
És legalább a telepen figyelj, mert induláskor sokan vannak körülötted(Sok vizsgabiztos), s lehet nem egyformán kedvelik egymást a vizsgáztatók. Nincs az a kenőpénz, amiért akkor átengednek, amikor a többiek látják. De hát ez úgyis csak szócséplés, hiszen te nyilván nem is folyamodnál ilyen nemtelen dologhoz. De hát amikor már csak hármasban vagytok…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!