Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor kezdhetem...

Szerintetek mikor kezdhetem az autojogosítványt?

Figyelt kérdés
Most töltöm márciusban a 16-ot mikor kezdhetem el? Nem-e emelték? Köszi a válaszokat!

2013. jan. 20. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
November 16.-án jelentkezhetsz tanfolyamra
2013. jan. 20. 21:55
 2/7 A kérdező kommentje:
De hamarabb is lehet nem ?
2013. jan. 20. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Tanfolyamra 16,5 évesen jelentkezhetsz.
2013. jan. 20. 22:04
 4/7 A kérdező kommentje:
ja akkor juniustól mehetek nem ?
2013. jan. 20. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
16 és fél évesen, szeptemberben beiratkozhatsz elméleti tanfolyamra. Ez azért jó, mert pár hét alatt lezavarják az oktatást, te meg malmozhatsz két hónapig, mire eljön a vizsga időpontja. Ugyanis azt leghamarabb 16 év 9 hónaposan teheted le (tehát decemberben). Ha sikerült, lehet menni vezetni, de leghamarabb 17 évesen tehetsz gyakorlati vizsgát (jövő március). A gyakorlati órákat meg három hónapnál rövidebb idő alatt szokás lezavarni, hacsak nem jön közbe valami. Úgyhogy leghamarabb jövő márciusban lehet jogosítványod. Nos, hogy mennyit akarsz rá várni, te tudod, de az éven szerintem teljesen felesleges beiratkoznod tanfolyamra, mert csak értelmetlenül hosszúra húzódik, mire a vizsgákhoz érsz, elfelejtesz mindent. Mivel leghamarabb jövő márciusban vizsgázhatsz, ezért elég valamikor jövő januárban elkezdeni, 3 hónapnak elégnek kell lennie - már ha nem buksz sokat.
2013. jan. 20. 22:09
 6/7 A kérdező kommentje:
jah akkor köszi még van egy kis idöm?
2013. jan. 20. 22:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Jah és szerintetek a bàtyámal gyakorlok a 92 honda civic coupe-val az megfelelö gyakorlo auto?
2013. jan. 20. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!