Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Érvényesek még a vizsgák?

Érvényesek még a vizsgák?

Figyelt kérdés
A jogosítványhoz ha megvan minden vizsga, kivéve az elsősegély ami a közeljövőben lesz meg, de lejárt a 2 év attól még kiadják a jogosítványt?
2013. jan. 21. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem nem. Én úgy tudom, hogy az összes vizsga letételére 2 év van. Ebbe az eü is beletartozik. Ha valamelyik nincs meg akkor tök mindegy melyik az, eü vagy forgalmi.
2013. jan. 21. 15:22
 2/6 A kérdező kommentje:

Értem, mert úgy volt, hogy a vezetést is 1 héttel a 2 év után tudtam letenni, akkor volt vizsga és még nem volt meg az elsősegély, de azt mondták nem baj, a következő tanfolyamra elmegyek aztán meglesz.

Akkor most nem igazán értem ezeket az időpontokat.

2013. jan. 21. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Én csak a kreszvizsgáról tudom, hogy két évig érvényes, és addig le kell vizsgázni vezetésből. Az elsősegélyt nem tudom, hogy lehet-e később letenni.
2013. jan. 21. 15:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát én pedig ezt szeretném tudni :)
2013. jan. 21. 15:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megtudtam!!

Az elsősegély vizsga nincs időhöz kötve!! A Jogosítvány kikérésekor kell bemutatni :)

2013. jan. 21. 15:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Menj be és kérdezd meg!

Nekem azt mondták anno hogy a kezdéstől számított 2 éven belül meg kell lenni az összes vizsgának. Ha nincs meg valamelyik akkor ugrott az egész. Tök mindegy, hogy melyik hiányzik (bű, forgalmi, eü).

2013. jan. 21. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!