Lopták már el U-lakatos kerékpárodat?
Figyelt kérdés
Nekem tegnap lopták el éjszaka, egy egész 1x1 méteres fa hirdetőtáblát szétvertek a vandálok, még az egyik tartó vasoszlopot is kiszedték a földből itt a társasház előtt.
Nem volt nagy értékű bicikli, csak egy évig bírta volna szerintem, és az U-lakatba is alig lehetett beleerőszakolni a kulcsot már, de azért nem esett jól a hűlt helye.
2013. jan. 15. 20:25
1/5 anonim válasza:
Akkor nem az U lakattal volt a gond, hanem a hírdetőtáblával, nem? Nem rögzítetted jó helyre a biciklidet. Az U lakathoz mindenképp flex, vagy fűrész kell, azt mással nem lehet kinyitni, abban az a jó. És sokáig kell fűrészelni. Flexet meg nem sok ember hord magánál. Szóval biztos, hogy nem a lakat miatt lopták el a bicajod, hanem mert nem jó helyre rögzítetted!
2/5 anonim válasza:
Ezért érdemes gázcsőhöz lakatolni, azt még a hülyébbje se nagyon szedi szét :P
3/5 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem az U-lakatot hibáztatom, legközelebb is azt fogok venni, csak direkt azért kérdeztem így rá, mert ez ritka eset, de sajnos megtörténik, kíváncsi voltam, hogy mással is fordult-e már elő.
2013. jan. 15. 22:08
4/5 anonim válasza:
Az U lakat alapvetően nagyon nagy visszatartó erővel bír. De csak akkor, ha normális helyhez rögzíted. Ez olyan mint a legújabb Ferrari a legmodernebb biztonsági felszereltséggel, de mindez szart sem ér, ha leparkolsz vele, nyitva hagyod az ajtót, de még a kulcsot is bennehagyod.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!