3-as metrón csak Szalóczy Pál mondja be a megállókat?
Köszi kérdező, ebből azonban csak a 2. LINK indult el.
(Az első meg a zárójeles, nem!)
Egyébként engem a Varga János féle verzió inkább érdekelne, mint a színészhangok, de az sem rossz, de így viszont már túl színes. Elég lenne csak két hang, egy férfi, meg egy női hang.
Sztem ez a hangcsere inkább csak pótcselekvés.
Ha vkinek megvannak a régi metróbemondó-hangok, esetleg egyéb városi közlekedési hangok, linkelje át plíz! (A metros.hu-t már ismerem...) Köszönöm!
MPM
Utolsó!
Kérd BVE-remiz petitől ami kell. peti817172m@tvnetwork.hu
Köszi Tesó! :-)
Örülök, hogy vannak még rajtam kívül is metró- ill. kötöttpálya-őrültek... :-)
MPM
18:17es vagyok.
Nos a Pstadionok az a NéPStadion megvágásából jött elő :)
Amúgy én Welker Gábor hangját szívesen hallanám a BKV járművein. http://www.youtube.com/watch?v=dHTqbxxg3dU (az első szignűl kivétel mert az BonBon)
@ 18:17-es...
Igen, azt tudom, hogy mi miatt, pláne, hogy orgánumnélküli hangszimulátor mondja be a megállókat...
és a vágók sem igényes munkát végeztek, hogy bennehagyták a P-t, de a rengetek "-t"-re ez még mindig nem magyarázat. Lényeg az, hogy se robo, se Tarcsa a kettes metróra.
Welker Gábornak nincs rossz orgánuma, de a kettes metróra sztem kissé "hideg" lenne a hangja.
Ami meg a színészhagokat illeti, én nem tartom jó ötletnek oda a 4 színészt. Az expresszbuszokon nem hallani, ill. túl sok, túl színes.
Legyen inkább csak 2-2: Hegyi Barbara Szerednyei Bélával, akár még a kettes metróra is elmenne, vmint Rudolf Péter Nagy-Kálózy Eszterrel a Combínókra. Külön...külön... Nem egyszerre 4-et... (5 az meg pláne nagyon sok hang oda...nincs egy vezető hang... Pusztaszeri Kornél hangja pedig egyenesen alkalmatlan a hangosbemondásra,...Pumukli ide...Pumukli oda... Szerintem!)
Mohai Gábort azonban nem cserélném le a 3-mas metróról, és nem azért, mert megszokás, hanem azért, mert az a hang kell oda!!!
MPM
18:17-es vok.
Welker sztem nem lenne hideg a metróra.
Amúgy még a Kauczky Armand (lehet rosszúl írtam) akinek még jó hangja lenne (Sláger és most részben a Juventus rádió hangja)
@ 18:17esnek...
Nem is tudom...
Welkernek mély, erős orgánuma van, de fenntartom az előbbi állításomat.
Kautzkynak szép hangja van, de érezhető, hogy nem a legtermészetesebben beszél, hanem hangsúlyozemellett egy erős hang való oda... sztem....
Még 5let?? Mások is, ha vannak...
MPM
A hármas metrón egyébként Szalóczy Pál hallható, ezt ő is mondta egy interjúban. Nem értem, miért kevertek ide mást. Csak ő hallható a 3-ason, max. valamelyik felvétel jobb-rosszabb minőségű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!