0-18 kg-ig írt gyerekülésbe bele lehet ültetni a
gyerkőcöt 2 hónaposan?
Figyelt kérdés
Még nem tud ülni, a fejét is csak most kezdi tartani. Mikortól célszerű ezt a fajta ülést használni annak ellenére, hogy újszülött kor van ráírva?
2013. jan. 9. 21:26
1/8 anonim válasza:
Ha be lehet szerelni menetiránynak háttal, ha hátra lehet dönteni, ha netán van hozzá fektámasz, akkor lehet újszülöttnél is használni, de én inkább babahordozót használnék.
2013. jan. 9. 21:31
2/8 anonim válasza:
Még csak most kezdi tartani a fejét akkor hogy akarod te beleültetni? Ahogy megmozdul az autó már meg sem tudja tartani... Ember gondolkozz már inkább vegyél egy gyerekhordozót.
Van babahordozónk, csak nagy ruhában, bundazsákban lelóg róla, mert hideg tél van.
Nem kell leordítani mások fejét, ha érdeklődően kérdeznek.Nem akarom beleültetni, csak kérdeztem,hogy szabad e.Az ilyen válaszolók könyörgöm kerüljenek!!
2013. jan. 10. 09:21
5/8 A kérdező kommentje:
Kérdező vagyok:5,5 kg-os a gyermekem. Ez a 0-nál egy kicsit nagyobb. Ezért kérdeztem, hogy szabad-e már ilyenkor használni az ülést, vagy ha még nem, akkor mikortól célszerű. Már nyűglődünk a babahordozóval...
2013. jan. 10. 09:24
6/8 anonim válasza:
Nem kötözködésből írom, de a 2-el értek 100%-ban egyet. Ha csak most kezdi el tartani a fejét, akkor NEM SZABAD függőleges helyzetben ültetni a gyereket egy mozgó járműben. Bármi történik,pl ütközés, meg a felnőttnek is megsérül a nyaka. A gyereknek, ha háttal ülteted a menetiránynak, elég egy erőssebb gázadás, és nem fogja tudni megtartani a kis fejét. Az én kisebbik lányom holnap lesz 1 éves, és babahordozóban viszem mindenhová. Nem a legvastagabb kabátját adom rá, és a kocsit beindítom minimum 10 percel az elindulás előtt, hogy melegedjen a levegő benne. Ha meg ki kell szállni az autóból, akkor a babahordozóban még egy kis takaróval betakarom. Neked is ezt tanácsolom, mert nem hiányzik egy nyaksérülés.
Mint látod benne van a fejtámasz, és ezek a fajta ülések 3 fokozatban dönthetőek. A leghátsó pozícióban legalább annyira fekvő helyzetben van, mint a babahordozóban. Menetiránynak háttal simán viheted ilyenben a kicsit!
2013. jan. 10. 16:24
8/8 anonim válasza:
kedves második meg hatodik válaszoló.Nem értem mért válaszoltok olyanra amihez nem értetek.ha egy 0-18 ig gyermekülést vásárol a kérdező.abba akár újszülöttet is beletehet!Menetiránynak háttal van bekötve. Jobban fekszik mint némelyik babahordóban!Erre van kitalálva.
Természetesen normális minőséget kell venni.De babahordóból is nem 1500ft ért.
Nagyon ritkán válaszolok.De olvasva ezt a kérdést teljesen kiakadtam.
Kedves kérdező ha rendes minőségit veszel nyugodtan használhatod.a belinkelt oldalon látsz képet milyen jól eldönthető és pihe puhára párnázott.Különben én láttam egy 20ezerft körülit az is teljesen döntött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!