Hány km/h-val kell haladni ahoz hogy 8.8km-t 4 perc alatt megtegyünk?
Noszlop és Devecser közötti távolság 8.8 km. A google maps-on megnéztem, és ott az állt hogy ez a táv autóval kb. 12 perc.
Egyik ismerősöm ma azt mondta nekem, hogy ő Noszlopról Devecserbe biciklivel 4-5 perc (nem 45, hanem kb 4 vagy 5!!! XD ) alatt átteker... xD
Mennyivel kell neki mennie ahoz hogy ez sikerüljön? Tudom hogy képtelenség, de ha mondjuk a világon minden megtörténhetne akkor átlagosan hány km/h-val kell neki haladnia a biciklivel hogy a 8.8 km-es távot 4 perc alatt megtegye? :D
132km/h.
Egyébként ahogy nézem a két falu közt egyenes az út, rövidíteni nemigen tud. 35km/h körüli átlaggal(azt nagyjából lehet bringával tartani ennyi ideig) 15perc lenne az út.
Tekerés közben amúgy gyorsan telik az idő.:)
105,5km/h ha 5 perc alatt ér oda;
132 km/h ha 4 perc alatt ér oda.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Kedves 23:03 köszi hogy megmondtad hogy mi lesz az idei tanévem tananyaga, ugyanis én most megyek 5.-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!